|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 12 Ağustos 2007 (15:32), Konuya Son Cevap : 25 Kasım 2022 (20:24). Konuya 18 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ağustos 2007, 15:32 | Mesaj No:1 |
Windows kafayı yerse.....:)) Windows kafayı yerse.....:)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2879 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3623 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3268 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7713 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7210 | 02 Ekim 2012 21:16 |
12 Ağustos 2007, 15:37 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: WİNDOWS İLE İLGİLİ.....:)) WİNDOWS İLE İLGİLİ ATASÖZLERİ... * windows'u seven formata katlanır. * ağ alma komşu al. * orjinal program kullananı dokuz ağdan kovarlar. * görünen ağ protokol istemez. * sakla setup'ı gelir zamanı. * avi gelen yerden mp3 esirgenmez. * bugünün işini görev zamanlayıcısına bırakma. * dos kocamış, windowsun maskarası olmuş. * beleş anti-virüs programı, virüsü türkü çağıra çağıra ararmış. * kazaa yüklüyorum demez. * hard diski virüs bassa norton'a vız gelir. * sora sora crack bulunur. * zip'le yatan rar'la kalkar. * isletim sistemi windows olanin, basi beladan kurtulmaz. * paketin gidisi tracert'den bellidir. * eceli gelen windows mavi ekran verir. * yazılımsız donanım, donanımsız yazılım olmaz. * carsidan aldim bin kilobayt eve geldim bir megabayt. * ram'sız windows oynamaz. * sabreden devriş windowsu çalıştırmış. * kılavuzu animatör olanın burnu 3d den kurtulmaz. * virüsünü temizlemeyen diskini temizler. * upgrade ı an, tornavidayı hazırla. * pc ye mac vermişler, ille de windowsum demiş. * dos işler windows övünür. * patch i çıkmamış programdan ümit kesilmez. * kimine adlip söz, kimine sb live az. * bana bilgisayar verin interneti göçüreyim. * ak anti-virüs kara gün içindir. * dos kocayınca windows un maskarası olur. * hatasız program olmaz. * pcci microsoft a küsmüş, microsoft un haberi olmamış. * bana bilgisayarın modelini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. * yaz virüsü formatlasın diskini. * paran çoksa yeni bilgisayardan bıkma, işin yoksa chatten çıkma. * formatlanmış diskin davası olmaz. * eski dos'tan windows olmaz. * reset'te keramet vardır. * windows'unu açık unutanın ziyaretçisi pek olur. * windows'u seven mavi ekranına katlanır. * çökecek windows bilgisayarda durmaz. * kaspersky'in olmadığı yerde norton'a abdurrahman çelebi derler. * yazıcının şahidi tarayıcı olurmuş. * dağ dağa kavuşmaz, bilgisayar bilgisayara kavuşur.. |
22 Nisan 2012, 09:53 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: WİNDOWS İLE İLGİLİ.....:))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
26 Mart 2013, 21:14 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | Cevap: windows kafayı yerse:))))))
harika
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
26 Mart 2013, 22:52 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: windows kafayı yerse:))))))
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
26 Mart 2013, 23:03 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: windows kafayı yerse:)))))) teneffüs verdim kendime iyi geldi bu resimler
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
26 Mart 2013, 23:54 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: windows kafayı yerse:)))))) keşke hamdolsun butonu olsaymış
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
27 Mart 2013, 03:30 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: windows kafayı yerse:)))))) Amanın pek gözelmiş olaydı eyidi resmi resmi eyi olmuyo
__________________ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |