|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seher Yeli,Açılış Tarihi: 30 Ocak 2009 (23:23), Konuya Son Cevap : 06 Nisan 2013 (12:17). Konuya 29 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Mayıs 2012, 02:03 | Mesaj No:21 | |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Alıntı:
gecmiş yıllarda bende bilincsizce yapıyordum sonradan farkettim ki üzerimdeki kisveye aykırı duruyor, terk ettim. ala ala <<<<<< derken Allah Allah mı demek istiyorsunuz, yoksa muhatabınızı alaya mı alıyorsunuz veyahutta benim gibi farkında mı degilsiniz? yazdıgınız her yazıyı takip etmemekle birlikte ilminizin varoldugunu biliyorum, fakat bu kisve uygun mu?
__________________ Bismillah diyerek... | |
30 Mayıs 2012, 02:10 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos
Ala ala öylemi anlamında kullandım dalga geçme veya başka anlamda kullanmadım kardeş Bizim eleştirimiz başka ülkelerin insanları için ayağa kalkıp kükreyenlerin Mazlum Kürt halkı için Kaçakçılık yapıyorlardı gibi alayvari küçümseyici tavırlarınadır karnımız tok Laik sistemin savunuculuğunu yapanların siyasetlerini kardeş sizinle sorunum yok sorunum Ülkede efendilik taslayanlar iledir...selametle kalın Ama asla zalimleri alkışlamam...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
30 Mayıs 2012, 02:20 | Mesaj No:23 |
21 Ağustos 2007 | Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos
Bilgilendirme icin tesekkür ederim. yani cümlenin orjinali: Öyle mi, hakikat Kürtaj cinayetini işleyenler ile İnsanları katleden Cani zihniyetleri savunmakmıdır... .)) selametle efendim.
__________________ Bismillah diyerek... |
30 Mayıs 2012, 02:29 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos
Aynen bacım Çünkü kendis heva ve hevesleri sonucu gayri meşru olan bir ilişki ile katledilen cenin ile. (Katledilen cenin masum ama katledenler masum değildir) Haksız yere katledilenleri aynı kefeye koymak cinayettir kızdığım nokta bu ikisi aynı olamaz yanlış anlaşıldı isem özür dilemeyide bilirim ablam...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
30 Mayıs 2012, 02:39 | Mesaj No:25 | |
21 Ağustos 2007 | Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Alıntı:
gayet masumane bir sekilde sordum cünkü gercekten farkında degilsiniz diye düsündüm ve aynı zamanda yazılarınızın tamamını takip etmiyorum derken de belki kullanıyorsunuzdur fakat ben görmedim manasındaydı. kar zarar durumu degildi yani .) dünya görüslerimiz, vatan millet düsüncelerimiz ve hatta siyasi bakıslarımız farklı olabilir. bu en dogal hakkımızdır, ne ben sizi nede siz beni yargılayamazsınız. yapılacak en alimane hareket tez cürütmektir (yada daha kibar bir kullanımla paylasmaktır) fakat ben bundan da önemli gördügüm seyi dile getirdim o kadar .)) neyse huzurlu ve nurlu geceler diyerek noktalayım...
__________________ Bismillah diyerek... | |
30 Mayıs 2012, 20:20 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos
Konu nereden nereye geliyor. İyisi mi birbirinizi kırmayın, kim kimi ülkeden kovuyor . "Yunus gibi olma "demiyor mu Allah ayetinde. Her konuda aynı düşüneceğiz bir durum olmamalı. Tevhide aykırı olmamak şartıyla gerek siyasal konularda gerekse fıkhı konularda gerekse toplumsal olaylarda farklı düşünmeye tahammülüz olmalı.Sevmek de zorunda olmazsın, terk etmek de zorunda olmazsın. Hangi ortamda olursak olalım önemli olan Müslümanca ayakta kalmak, hidayetten ayrı kalmamaktır. İfadelerimi belirli şahıslara değil, genel söylüyorum
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
30 Mayıs 2012, 22:34 | Mesaj No:27 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos
anlamsız ve kardeşlikleri zedeleyen mesajlar silinmiştir. Allah aşkına,sevsenizde sevmesenizde,dünyada ilk kez(dikkat edin dünyada diyorum) bir başbakan dünyanın gözü önünde israili kepaze ediyor.o başbakan tc başbakanı. müslüman veya gayri müslim dünyada, afrika ülkelerinin,israilden zülüm gören herkesin,başta gazzeli mazlumlarının,tüm mazlumların göğsünü kabarttı.hayr duasını aldı.... konuyu nereye taşıdık! lütfen!...
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
31 Mayıs 2012, 09:22 | Mesaj No:28 |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Fotoğraf karelerinde verilenler tamamen danışıklı,dövüştür.ne den mi, çünkü tayyip bey ve onlar birbirinin dostudur,dostlar arasında olur böyle şeyler. Değişen dünya düzeninde dengeleri kurmaya çaılaşn müstekbir güçler,mustazaflaştırdıkları halklara hep devamlı böyle devlerle savaşan kahraman görüntüsünde ama onlara yaslanınca içi boş kütükler,yutturmuşlardır ve halende yutturmaya çalışmaktalar, Sayın tayyip bey çok kahramandıda,kendi 9 vatandaşı uluslar arası suda vurulduğu gün kükrüyor ama o akşamıda ticaretinide yapıyordu[heron alış verişi],yaparak. Ayrıca çok kahramandıda ırakta öldürülen milyonlarca insanın vurulmasında en büyük pay olan ADANADAKİ İNCİRLİK HAVA ÜSSÜNÜ ABD,açmayarak one munit,deseydiya,ve dahası...saymaklada bitmez... dedimya bunlar birbirinin dostudur ve dostlara arasında olur böyle şeyler,orta doğuda laiklik çağrısı yapacak bi içiboş kütük misali bi kahraman lazımdı,seçimlere yakın bi zaman diliminde ONEMUNİT,nede güzel geldi kendini Allaha ortak koşan hükmetme yetkisini kendinde gören HÜKÜMETE,,,,, | |
31 Mayıs 2012, 09:31 | Mesaj No:29 | |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Alıntı:
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. | |
06 Nisan 2013, 12:17 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 26433 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | Cevap: Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos
__________________ Kalbin seni susturabilir ama sen kalbini susturamazsın ! |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |