|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YaŞuHa,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2013 (19:41), Konuya Son Cevap : 04 Ekim 2022 (18:39). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ekim 2014, 00:48 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: Girip ve Nezle tedavisi
Agrılı .. Kırgın .. Uykusuz .. aglamaklı .. uykulu ..
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
19 Mart 2015, 21:12 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Girip ve Nezle tedavisi Bunu yarin yapacagim allah razi olsun
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
19 Mart 2015, 23:06 | Mesaj No:13 |
Cevap: Girip ve Nezle tedavisi
Ben grip ve nezlede yeni bi uygulama daha ogrendim.aclik...biz evde ailecek uyguladik ve ise yaradigini dusunuyorum.geleneksel tip doktoru bi hanifendinin tavsiyesiyle haftanin iki gunu sadece taze meyve sulariyla iki gun boyunca aclik uyguladik.aciktikca meyve suyu ictik. Sabah;1 su bardagi greyfut 1 su bardagi su 1 limon ve 1 tatli kasigi toz zencefili iciyorsunuz. Aksam 7 den sonra ertesi gun 7 ye kadar bitki cayi haricinde hic bisey tuketmiyirsunuz. Boylelikle vucut hastalikla savasiyor.ve mideye hazmi zor yiyecekler girmedigi icin toparlanmaniz da kisa suruyor. Bu uygulamadan sonra bi kac gun tek cesit sebze yemegi yada corba tuketiyorsunuz... Hastaliklarda bu sekilde az ve tek cesit yemeye ozen gostermek cok onemli. Tabi bide karisik beslenmemek sart. Rabb im sifa versin herkese.selametle... | |
19 Mart 2015, 23:55 | Mesaj No:14 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Girip ve Nezle tedavisi
Ben grib olunca ilac icsem bile gecmiyor oyleki sadece su ve corba turu seyler yiyebiliyorum yada tursu gibi salata yiyemiyorum alerjim oldugu icin battaniye camasir suyu parfum sigara kokusu yer temizliyici matik c.deterjani oksuruk nobeti tuttumu biirakmiyo sesim kisiliyo ve ben ne uyuyabiliyor nede yiyebiliyor nede disari cikabiliyorum cunku alerjim oldugu icin insanlar rahatsiz oluyo Aclik zaten yenmiyor bir sey gripken yinede deniyelim Allah razi olsun Selam ve dua ile
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
20 Mart 2015, 00:41 | Mesaj No:15 | |
Cevap: Girip ve Nezle tedavisi Alıntı:
Deterjanlar ve temizlik maddeleri,parfumler ise bi tur zehir.evden iceri sokmamak lazim.camasir sodasi,ev yapimi sirke,karbonat,arap sabununu temizlikte bas taci yapmaliyiz.inanin bana cok faydasini goreceksiniz. Gunumuzde kadinlarin stres ve depresyon gibi rahatsizliklarinin sebebi parfumler...detarjanlar ve temizlik maddeleridir.bide buna hazir ve paketlenmis gidalar eklenince hastalikliklarin yayginlasmasi tesaduf degill.. Rabb im yar ve yardimciniz olsun kardesim Rabb im sifa versin.. | ||
21Haziran 2015, 23:25 | Mesaj No:16 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Girip ve Nezle tedavisi
Allah razi olsun
04 Ekim 2022, 18:39 | Mesaj No:17 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Şafi adıyla şifa tüm hastalara...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |