|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Allahın kulu_,Açılış Tarihi: 01 Mayıs 2015 (13:07), Konuya Son Cevap : 04 Şubat 2018 (14:27). Konuya 19 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Mayıs 2015, 13:07 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum/Medineweb Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum/Medineweb Selamun aleykum Hayirli cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin amin Sinuzit ve bogaz agrisi sikayetiniz varsa ilac kullanamiyorsaniz gebelik vs alerji durumlarda isinize cok yaracaktir eminim ben kullandim faydasini gordum belki arayan herkes buradan nasipse ulasir Ben burun spreyindeki ilacin yarisini doktum zamani gecmisti cunku tuzlu su hazirlayip burnuma 2 puf attim fakat cok yaksada 1saatte kalmadan agri geciyor Allah herkese acil sifalar versin dermansiz dert ten uzak etsin Selam ve dua ile
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konu Sahibi Allahın kulu_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Haftanın konusu:Şiddet neden artıyor? | Hafta'nın Konusu | gün ışığı | 8 | 1579 | 26 Ağustos 2019 00:20 |
AÖF İlahiyat Arapça 2. Sınıf Vize Soruları – 2009 | Arapça 4 | Allahın kulu_ | 3 | 1622 | 23 Ocak 2019 20:40 |
Sayı ve Temyiz soruları | Arapça 4 | Allahın kulu_ | 0 | 3080 | 23 Ocak 2019 20:09 |
Arapça 3 dersleri | Arapça 3 | Allahın kulu_ | 0 | 1207 | 03 Ocak 2019 13:34 |
Arapça 3 | Çıkmış Soru Çözümleri | Arapça 3 | Allahın kulu_ | 2 | 1638 | 03 Ocak 2019 12:56 |
01 Mayıs 2015, 20:44 | Mesaj No:2 |
Cevap: Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum
Çörek otu yağını da tavsiye ederim.
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
02 Mayıs 2015, 14:18 | Mesaj No:3 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum
Kuru oksuruk icin ne onerirsiniz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
02 Mayıs 2015, 14:49 | Mesaj No:4 |
Cevap: Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum | |
02 Mayıs 2015, 14:54 | Mesaj No:5 |
Sahlep mi deniyeyim insaallah kardesim rabbim razi olsun senden
02 Mayıs 2015, 14:58 | Mesaj No:6 |
Cevap: Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum | |
05 Mayıs 2015, 19:44 | Mesaj No:7 |
Cevap: Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum Elma sirkesi... Yemeklerden sonra ve yatmadan önce iki çorba kaşığı için. Ve öksürük sizi sıkıştırdıkça...
05 Mayıs 2015, 19:48 | Mesaj No:8 |
Cevap: Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum
Ayrıca Ahmet Maranki'den duyduğum bir öksürük ilacı söyleyim: Siyah turp alın. Dolma oyar gibi oyun ve içine bal doldurun. Sabaha kadar beklesin. Sonra turpun sivri yerini delin ve bal/turp suyu karışımının bir bardağa akmasını sağlayın. Bunu öksürük geçene kadar uygulayın. Geçmiş olsun.
05 Mayıs 2015, 22:32 | Mesaj No:9 |
Bir siyah turp denemedim cunku siyah turp bulamadim kirmizi turp kullandim ayni usul ne yesem bognaca gibi boguyor beni Ilik dus almak da ise yariyo broslari aciyo Alerjim oldugu icin parfum kokusu detarjan kokusu yarim saat bogan bir oksuruk ne gece ne gunduz rahatim rabbim bana merhamet et yazan butun kardeslerimden rabbim razi olsun Ali hocam elma sirkesinide deniyecegim Allah razi olsun
06 Mayıs 2015, 18:21 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bogaz agrisi icin ilacsiz cozum Geçmiş olsun canom ya Aynı sen gibi bogaz agrısı çekiyorum.. Allah tûm hastalara şifa versin..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |