|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 24 Ekim 2015 (22:28), Konuya Son Cevap : 24 Ağustos 2016 (13:32). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ekim 2015, 22:28 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bakalım organlarımız ne diyor/MEDİNEWEB Bakalım organlarımız ne diyor/MEDİNEWEB Artık dayanamıyorum dedi GÖZ Günde altı-yedi saat TV seyrediyor TV-den gelen radyasyon retina tabakamdaki koni hücrelerini mahvetti Ya kirpiklerim yıkanmadığından mikroplarla doldu arpacık hastalığına teslim oldum KULAK lâfa girdi -Ya ben? şehrin gürültüsü yetmiyormuş gibi 100 desibelin üzerindeki metalik gıcırtılarla titreşmekten genç yaşta ihtiyarladım Oysa zarım orta kulak kemikçiklerim ve korti organım 20-60 desibele ayarlı Direnecek gücüm kalmadı - Kısık kısık öksürükler arasında AKCİĞERİN homurtusu duyuldu: -Bir de bana sorun arkadaşlar halimi Sahibimiz günde iki paket sigara içiyor ıncecik nazik zarlarla yapılmış alveollerim soba borusu gibi simsiyah kurumlarla kaplandı Nefes alamıyorum boğulmak üzereyim.. BEYıN konuşmalara katıldı: -Tefekkür için Yaratanı (cc) bulmak tanımak için Onun rahmetini şefkatini güzelliğini ve diğer isimlerini kâinatta harf harf söküp okumak için yaratılmıştım Sizler de bana bu konuda yardımcı olacaktınız Oysaki yalana düzenbazlığa kurnazlıklarla haram yollarda menfaat peşinde koşmaya harcandım Hakkımı istiyorum En sonunda KALP manevî boyutuyla birlikte ağır ağır adımlarla yanlarına geldi: -Hepiniz haklısınız Ama bir de beni dinleyin Ben manevî yönümle sonsuza kanatlanıp uçmak için yaratıldım Rabbimize aşık olmak için varım Bunun için kâinatı Yaratandan dolayı her şeyiyle sevebilecek kapasitedeyim Yaratan;a kul olma makamının başında ben gelirim Ben bir çekirdeğim Büyüyüp kocaman bir ağaç olabilirdim ki o ağacın kökü iman gövdesi sevgi meyvesi Yaratana kul olmaktır Bir de şu halime bakın Mala mülke cismanî zevklere harcandım Kula kul oldum Yalancı sevdaların peşinde perişan oldum Maddî boyutumda ise yanlış beslenme sigara ve tembellik yüzünden koroner damarlarım tıkandı artık yaşamak istemiyorum Bu durum üzerine bütün organlar sahiplerini Rablerine (cc) şikâyete karar vermişti ki yollarını gözleri yaşlarla dolu ÜMıT kesiverdi -Durun kardeşlerim Biraz daha sabredelim şikâyetimizi geleceği kesin olan Âhiret gününe saklayalım Belki bu süre içinde sahibimiz pişman olur kul olduğunu hatırlar Müslümanca yaşayıp tövbe eder Evet bu hikâyenin sonu nasıl biter bilinmez ama bilinen bir şey varsa o da hepimizin verilen nimetlerden teker teker sorulacağı... "Alıntı"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 297 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 3093 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 184 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 230 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 223 | 16 Mart 2024 15:39 |
24 Ağustos 2016, 13:32 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 55178 Üyelik T.:
23 Ağustos 2016 |
Rabbimizin bize bahşettiği nimetlerin şükrünü eda edenlerden olmak duasıyla... Allah razı olsun tefekküre sevk eden bir paylaşım emeğine sağlık... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |