|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 17 Eylül 2014 (15:13), Konuya Son Cevap : 03 Kasım 2019 (16:14). Konuya 304 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Eylül 2014, 23:15 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü bende yaşar hocayı seçtim. bakalım hayırlsıı
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
18 Eylül 2014, 23:17 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
Ben katıl derim, faydalı olur.
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ | |
19 Eylül 2014, 10:42 | Mesaj No:13 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü
bende kitaplarımın siparişini verdim inşalllah elime ulaşınca daha rahat ederim inşallah.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Eylül 2014, 11:14 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü
arkadaşlar allah sizlere de kolaylıklar versin malatyayı kazananlar şanslı sizler de bizim gibi 763.50 tl ödemişsiniz ders sayınız bizim kadar değil sanırım |
19 Eylül 2014, 11:21 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü
mihrinaz yine yoğun dönemin için girdin aöf gibi bir üniversiteden sınav olsaydı soru-cevap da yapardık elif yaşına yaklaştı koca kız oldu Mehmet akif 1. sınıf olduğu için onun dersleriyle ilgileniyorum 8 hafta gibi sure içerisinde kpss ve dhbt'den çalışabildiğim çalıştım ama tam olamadı okul tempomuz da yakın da başlıyor bizler bu yola meslek sahibi olmak ya da para kazanmaktan çok ilim öğrenmek için çıktık biz de bu sene her dönem 10 ders olduğunu görünce çocuklarla nasıl halledebilirim diye strese girdim inşallah dersler çok zor ve ağır olmaz kuran ezberimiz de olacak şimdiden ne olacak nasıl yapacağım diye kaygı çekmektense allaha sığınıp oluruna bırakmam lazım sen nasılsın senin çocuklar kaça geçti ehliyetini çoktan aldın değil mi |
19 Eylül 2014, 12:01 | Mesaj No:16 |
allah razı olsun mehmet akif güzel temenni ve duaların için arkadaşım.. yoğunlukki ne yoğunluk arkadaşım...araba kullanmak o kadar çok işime yaradı ki anlatamam.. 2 ay eşim yoktu.çocuklar okulda diğeri küçük,okul sonu programları gezileri dsen bitmiyordu.küçüğü aldım yanıma her bi işlerimi yoluna koydum elhamdülillah arabayla.. böyle zamanlarda çok büyük nimet olduğunu farkediyor insan.zamandan tasarruf..çocuk bırakmak için, konu komşu aramak durumunda kalmadım..aradığındada kimeyi bulmaıyorsun zaten.elhamdülillah, allahın izniyle hepsini yoluna koyduk arkadaşım.. dgs desen sadece deneme çözdüm..onuda zaten bi oturumda hiç bitirememiştim.. öylesine girdim..40 dakika önce çıktım ve yaptığım soruları hiç kontrol edemem dedim zaten oku oku bitmiyorlar..birde tekrarlayaymam dedim ve erkenden çıktım.. nasipmiş..samsuna attık kendimizi...çocuklarda teyzesi büyüğüm 6.sınıf..ortancam 3.sınıfta.. küçük desen anne sınıfında yani yanımdaonların adına endişelerimiz vardı...lakin gördükki birbirine sıkı sıkı bağlandınmı,gönlünü,sıkıntılarını rabbine döndürdünmü üstesinden gelinmeyecek hiçbirşey yok.. okullarına ve öğretmenlerinee hemen adapte oldular..bende artık kendi düzenimi oluşturma telaşındayım.. sizlerden ayrı geçen dört ayın özeti böyle arkadaşım.. senin üstesinden gelemeyeceğin hiç bir konu bilmiyorum ben sen ki değil 10 ders 12 dersi onurla geçmiş bir anne öğrencisin..bu derslermi gözünü korkutacak istişare ederek,paylaşarak yine hafifletiriz yüklerimizi..Allah yardımcımız olsun...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Eylül 2014, 12:37 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Rabbim yolunuzdaki engelleri siz farkında olmadan kolaylaştıracaktır. Sizi bunlar endişelendirmesin. Allah'ü Teala'nın yolunda cihad etmeye çalışıyorsunuz. Rabbime olan tevekkül , sizi gönlünüzden geçenden daha güzel yerlere taşıyacaktır. Nasip olursa seneye bizlere de destek olacaksınız. Derslerinizde başarılar diliyorum. Allah'ü Teala hakkınızdaki hayrı nasip etsin.. |
22 Eylül 2014, 10:12 | Mesaj No:18 |
face le başım dertte bence ilitam okumak daha kolay her guruba katıldım..dur bakalım hayırlısı...hangisi atar guruptan bakalım bugün gurup dersleri başlayacaktı bekemedeyiz
22 Eylül 2014, 10:48 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 21265 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü
hayırlı olsun ilk öncelikle benimde face dertte zamanımı çok alıyor çok gurup var her kafadan bir ses çıkıyor bir iyliği var kafana takıan soruyu ünüversite sormadan danışman gibii çalışan arkadaşlara sorunca cevap 5 dak geliyor
__________________ |
22 Eylül 2014, 11:14 | Mesaj No:20 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
hhmmmm demekki benim bilmezliğimden değilmiş face le imtihanım böyle istişare ettikçe ,birbirimizle paylaştıkça sıkıntılarımız hafifliyor..alllah razı olsun arkadaşım..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 27 Kişi okuyor. (0 Üye ve 27 Misafir) | |