|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 17 Eylül 2014 (15:13), Konuya Son Cevap : 03 Kasım 2019 (16:14). Konuya 304 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Eylül 2014, 10:20 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü
arkadaşlar sizin dersler başladığı için soruyorum canlı ders de hocanın sesi size geliyor ama sizin sesiniz online olduğunuz için her an hocaya gitmiyor değil mi hoca online olanların ismine bakıp mesela ....... cevap versin dese o kişi bir düğmeye basıpda mı sesini oraya iletiyor
|
29 Eylül 2014, 10:25 | Mesaj No:32 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
ekranda söz isteme mikrofonla bağlanma butonu var..hoca katılmak isteyen varmı diye soruyor.. aynı sınıf ortamı gibi önce el kaldırıyoruz..hoca kabul edince mikrofonla bağlanıyoruz.. bunun için mikrofon olması gerekiyor..yoksa ses gitmiyor mehmet akif... mikrofonu açmadığın müddetçe ses gitmiyor yani...bizim hocalar hemen istediler ama.. katılımlı olsun dediler...herkesin sesi birbirine karıır yoksa...mikrofan tuşuna basınca karşılıklı diyaloğa geçiliyor..herkes duyacak şekilde....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
29 Eylül 2014, 10:29 | Mesaj No:33 |
15 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü
mehmet akif,arapça gurubuna katıldım..ama bende arapça yerlerde neredeyse gurubun tamamı böyle senin arapçan iyi arkadaşım...arada bana yardımcı olurmusunderslere çalışıyorum kursada gitmeye çalışcam..anlamadığım yerlerde yardımınıza ihtiyacım olacak ....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
29 Eylül 2014, 21:02 | Mesaj No:34 |
Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Bende osmanlı türkçesi'ndeyim bakalım nasıl olacak abla
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
02 Ekim 2014, 00:04 | Mesaj No:35 |
15 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü arkadaşlar sınav takvimimiz belli olmuş..hepimize hayırlı uğurlu olsun çocukları geçtik ya sınava girme konusunda..o sınav senin bu sınav benim geziyoruz.. hadi hayırlısı..neye girdiğimide hatırlamıyorum..çeteresini tutmak lazım iyisimi...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Ekim 2014, 12:36 | Mesaj No:36 |
15 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü
arkadaşlarım çalışmalarınız nasıl gidiyor..nasıl çqalışıyorsunuz,videoları izleme haricinde... telefona kaydettim Kuran hocasının videolarını iş yaparken dinleyip duruyorum
09 Ekim 2014, 15:20 | Mesaj No:37 |
Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Bugünden itibaren başlıyorum inşaAllah bende ders çalışmaya Mantık, Fıkıh, Kur'an korkutuyor beni bakalım nasıl olacak .
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
09 Ekim 2014, 16:53 | Mesaj No:38 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
benimde Kuranı kerimden korkmadı dersem yalan olmaz hani katılımda sanki mikrofondan çıkan ses sıkıntılı ulaşıyor gibi geldi bana... yani harfi doğru çıkarsak bile mikrofon aracılığıyla tok bir ses gidiyor gibi sanki.. yada gözüm korktu hocadan,bende bahaneler uyduruyorum..aah aahh ne hocalar ne imamlar .. daha ben düşünmeyimde kim düşünsün
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
15 Ekim 2014, 15:52 | Mesaj No:39 |
15 Kasım 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü ARKADAŞLAR BU GÜNKÜ ARAPÇA DERSİNE GİREBİLDİNİZMİ..GİRDİYSENİZ nasıl geçti..benden mi kaynaklandı bilemiyorum ben giremedim...ya siz
15 Ekim 2014, 19:24 | Mesaj No:40 | |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
Sonra hocalarımızın teknoloji ile sıkıntıları var,bir türlü derse bağlanamıyorlar, telefonla yardım alıp öyle giriyorlar.Bugünkü hocayı ilk defa gördüm mesela. Bugün ses ayarı da yapılamadı meal esef..Ve ders iptal oldu.
__________________ | |
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |