|
Konu Kimliği: Konu Sahibi dua dilencisi,Açılış Tarihi: 08 Kasım 2010 (20:28), Konuya Son Cevap : 21 Kasım 2024 (22:13). Konuya 79 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Kasım 2010, 20:28 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | satır arası TEFEKKÜR ..../medineweb satır arası TEFEKKÜR ..../medineweb ... Ey hüzün... Sayende şebnemler düşer gönül bahçeme Her sabah... Hüzün Çiçeklerimin üzerine... Avuçlarında titrer yüreğim Güvercin yüreği kadar ürkek... Yalnızım bu diyarda Bir ben bir de fedakâr gölgem. Mehtabı izleriz o ve ben... Akşamları ise siyah mumun eşliğinde Mızıka çalar masumiyet. Hüzün kelebekleri dans eder... Onları izleriz Gölgem ve ben...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
Konu Sahibi dua dilencisi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hacamat / Medineweb | Hadis-i Şerif | Esadullah | 16 | 7434 | 23 Mart 2015 23:00 |
Özlemek.../medineweb | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 11 | 6975 | 15 Mayıs 2013 12:38 |
Geleceğin suçlusunu yetiştirmenin 8 basit... | Bilgi Dağarcığı | su damlası | 3 | 2948 | 21 Temmuz 2012 10:57 |
Kişisel Gelişim Kitaplarımdan Kesitler/Huzurun... | Kişisel Gelişim | Mihrinaz | 7 | 2682 | 04Haziran 2012 00:25 |
17 yaşında bir gencin karmakarışık duygularına... | Çocuk ve Aile Sağlığı | muallime | 1 | 2104 | 09 Nisan 2012 16:09 |
08 Kasım 2010, 20:34 | Mesaj No:2 |
10 Şubat 2009 | ------------------------------------------------------------------------------------- O 'na kızgın olduğunu biliyorum. Neden şunu denemeyesin? Ona bir mektup yaz. Bütün duygularını dök. Öfkeni ve hayal kırıklığını anlat. Hiçbir şeyi gizleme. Sonra mektubu bir çekmeceye koy. İki gün sonra oku. Hâlâ yollamak isteyecek misin? Ben öfkenin ve pasta kıtırının iki gün sonra yumuşadığını öğrendim... H. Jackson Brown
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
08 Kasım 2010, 21:07 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
yalnızlığa dayanırımda bi başınalığına asla yok ben çayımı yalnız içince hiç zevk almam inş hiç bi zmn bi başına kalmam her zmn şöle güzel bi çay içelim dicek birileri olur inş dua dilencisi paylaşımın çok güzel olmuş emeğine sağlık
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
10 Kasım 2010, 01:18 | Mesaj No:4 |
10 Şubat 2009 | Bazen yalnız kalmayı çok isterim suskun sessiz çayda istemem ama bak sen yalnız kalmaktan korktuğun zaman beni an gelirim Allah c.c. seni ve yalnızlığı sevmeyen hiç kimseyi hayatta yalnız bırakmasın senide Esma kardeşim....
10 Kasım 2010, 01:26 | Mesaj No:5 |
10 Şubat 2009 | --------------------------------------------------------------------------------------- Ben ney'im? Delik deşik şimdi yüreğim. Ey sevgili tüm şarkılarımı sana söylerim. Duymazsın beni, kavuşmayacağımızı bilirim. Hep yaşlıdır gözlerim, yanan yüreğimle hep seni özlerim. Sesimi sana duyuracak yaralı bir gönül beklerim. O anlattıkça derdini, ben inlerim. Herkesle konuşmam, herkes anlamaz beni. Her yürek taşıyamaz bu ateşi. Her göz yağmurları çağırmaz. Her gönül aşk denizine dalamaz. Su ateşi söndürür. Marifet suyla ateşi birlikte taşıyabilmektir. Akıl erdiremez buna her ruh. Aklı erenlere mecnun denilir.
10 Kasım 2010, 01:28 | Mesaj No:6 |
10 Şubat 2009 |
insan gayret içinde olursa umduğu yerde bulacağını bulur; ummadığı yerde de aradığı ile buluşturulur..
10 Kasım 2010, 01:29 | Mesaj No:7 |
10 Şubat 2009 |
Ey zavallı insan, bu düşüşlerden, bu hallerden sakın ye’se kapılma; gizli gizli o kadar çok dua et, geceleri o kadar çok ağla, inle ki; sonunda yedi kat gökten kulağına kurtuluş sesleri gelsin…
10 Kasım 2010, 10:49 | Mesaj No:8 |
10 Şubat 2009 |
Paylaşımlarınız tefekkürlük karelere tefekkür ve anlam kazandırmış elleriniz cennet kapıları açsın...
10 Kasım 2010, 10:51 | Mesaj No:9 |
10 Şubat 2009 | ----------------------------------------------------------------------------------- Maşuk; Kaf dağının ardındaki zümrüd-ü anka kuşu gibidir. Pek nazlıdır hiç ihmale gelmez. Teslimiyet ve muhabbet ister
10 Kasım 2010, 10:53 | Mesaj No:10 |
10 Şubat 2009 |
Yaratıcının en mükemmel tasarımıyım ben. İnsanım ! Ve en mükemmel şekilde tasarlandım. "Ben gizli bir hazineydim istedim ki bilineyim" diyerek yarattığı âlemlerin en sevgilisi Muhammed'in nuru aşk-ı ile yaratılan kâinatın malıyım. Yani büyük bir aşkın ürünüyüm. Aşk çocuğuyum ben.. Âşık olmak ve kâinata sevgimi sunmak üzere programlandım Yaratıcım tarafından. Aşk ne zaman ne de mekân arar. İlle de mekân derseniz kalbim derim. Zaman ise; geldiği andır... O gelmeden hissettirir kendini olaylarla belli eder geleceğini.
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |