|
Konu Kimliği: Konu Sahibi dua dilencisi,Açılış Tarihi: 08 Kasım 2010 (20:28), Konuya Son Cevap : 21 Kasım 2024 (22:13). Konuya 79 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Mart 2012, 19:36 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: satır arası TEFEKKÜR ....
Emeğine sağlık paylaşımlar manidar
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
16 Mayıs 2012, 23:04 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... Kimseler anlamasın beni! Züleyha'nın zindanında "Yusuf" anlasın, Leyla'nın çöllerinde "Mecnun" anlasın, Şirin'in dağlarında "Ferhat" anlasın, Aslı'nın yüreğinde "Kerem" anlasın, Sen anla… Beni kimseler anlamasın! Gözyaşlarını yüreğinde biriktiren "hüzün" anlasın, Yaprakları sararmış "hazan" anlasın, Karanlıkları örten "güneş" anlasın, Güneşe örtü olan "gece" anlasın, Sen anla… Beni kimseler anlamasın!
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
16 Mayıs 2012, 23:07 | Mesaj No:23 |
10 Şubat 2009 | Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... Kıyafetleri konuşan adamların yürekleri kekeme olur. Endamına güvenen kadının içi koftur. Maskeleri yüzlerinden kalın olanların maskelerini düşürmek zordur. Maskelerini aynada seyrede seyrede asıl yüzlerini unutanları,maskelerini indirsen de yüzsüzlükten döndürmenin yolu yoktur.Yapmadığını söyleyenlerin,söylediğini yapmayanların tedavülden kalkmış para gibi aramızda dolaşmasına itirazımız olmasa da,tahammülümüz yoktur!
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
16 Mayıs 2012, 23:10 | Mesaj No:24 |
10 Şubat 2009 | Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... Ruhum dinlen; Şerde fani olanı hayra baki etmek; Rabbimin iradesi ... Bunu bilip sabreylemek; bir imtihan vesilesi ... Sabrı duanla cem eyle duanla sabreyle ... Ruhum duanda kal sabrın deneniyor Seni yaratan seni imtihana çekiyor !
15Haziran 2012, 10:01 | Mesaj No:25 |
10 Şubat 2009 | Cevap: satır arası TEFEKKÜR ....
Zaman, Sabır Sadakat... zaman kimine deva kimine yara; sabır inanmışına selamet inanmayana felaket; sadakat unutana cefa yaşayana yaşatana eşsiz bir dua...
15Haziran 2012, 10:02 | Mesaj No:26 |
eğer gözlerin konuşmaya başlasaydı, ıslanacaktı yanakların... ama konuşan sadece ellerindi önündeki kağıtla... ne çiziyordun öyle!?
15Haziran 2012, 10:04 | Mesaj No:27 |
onlara bir güneş çiziyorum siyah bahar yapıyorum gri 'elimden gelen bu' kar kara yağıyor defterlerimde bir eylül giden ....... kötü çok kötü eylül müsveddeleri birikiyor gene cebimde.... Hüzün artık Levh-i Mahfuz'da Solmaz nakışlardan bir nakıştır Hüzün alnımızın yazısıdır .......
28Haziran 2012, 09:50 | Mesaj No:28 |
DUNYAYI keşfetmeye çıkmış meraklı çocuklardık… Ama unuttuk bir sokağın ucundaki soluk perdeli evlerimizi, unuttuk bahçemizi, güllerimizi, gülüşlerimizi, derken kurtaramadık kendimizi… Şimdi sevmediklerimizi sevmeyi deniyoruz… Yaşadıklarımızı değil yaşayamadıklarımızı özlüyoruz.....
28Haziran 2012, 09:51 | Mesaj No:29 |
Bir insan asla yalnız değildir... Kendisi 4 kişidir. Hayatını ve düşüncelerini vurgulayan fiziği... Onu yöneten beyni... Kendisine oyunlar oynayan ama doğruyu düşündüren yüreği... Ve en önemlisi... Ömrünün sonuna kadar onu temiz tutmaya çalışan asıl hayat arkadaşı... Vicdanı... Üstelik bir kişi,tüm bunlardan sonra,Yalnızlık hissediyorsa... Kendine güvenemiyorsa.... Doğru ile yanlışı ayıramıyorsa... Kendini kaybediyorsa.... O kişi,kendini bilmeyen bir kişiliksizdir. Hayatta bundan ibarettir zaten...
28Haziran 2012, 09:53 | Mesaj No:30 |
Bugün bütün iyi kalpliliğim üzerimde Cümle düşmanlarımı affettim Yediğim meyvalardan Kokladığım çiçeklerden af diliyorum Yerde yürürken gördüğüm Sebepsiz kanına girdiğim Zevk için öldürdüğüm Böceklerden af diliyorum. Dağdan, topraktan, taştan Evlattan, akrabadan, arkadaştan Yağan yağmurdan, doğan güneşten Denizlerden, göklerden af... diliyorum Yıllardır kahrımı çeken kadından Ondaki yaşamak ümidinden Baba evinden, ana sütünden Yediğim ekmeklerden af diliyorum Kadrini, kıymetini bilmediğim Hayali ile bahtiyar olmadığım Otuz yıl arayıp bulmadığım Geleceklerden af diliyorum. ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |