|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 29 Temmuz 2017 (13:33), Konuya Son Cevap : 22 Temmuz 2024 (23:07). Konuya 159 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:151 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Çaya yüzde elli zam gelecemiş benden duymuş olmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:152 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Ağzından bir kere de umutlu, uğurlu, hayır bişey çıkmaz mı mübarek? Sen nerenin gencisin?))) Biri bezmiş biri darlanmış su damlası hani bana hani bana demiş😁 Krakerle çay en güzel uyum. En son 1 lira iken yedim.))Aklıma düştü gel editim bugünde krakeri katacak edelim çaya ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:153 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Mevzu çaysa mevsim sıcağı, anksiyete, depresyon bile hafifliyor[emoji1] Bir üç beş derken 15 e kadar yuvarlayanlara gelsin 🫖 ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:154 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Ben sana mecbur değilim de, Atilla İlhan mecbur. Ben seni merak etmiyorum da; Neşet Ertaş soruyor; Neredesin sen? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:155 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Baş editörümle su damlası editörüm çay var mübarekler nerdesiniz ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() | Mesaj No:156 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() kedileri severim de çay veren patileriyle içmem gibi ![]() Şaka şaka teşekkürler de Yinede içmiyim ya ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:157 | |
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:158 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
![]() Ben kendi çayımı demler ,ikramı mıda yaparım ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:159 |
03 Şubat 2018 | ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() | Mesaj No:160 |
Durumu: ![]() Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | ![]()
Bence de : ) Bu da benim arşivden : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
En Çok Hangi Konuları Ziyaret Ettiniz? 👉 | Mihrinaz | Anket'ler-Röportaj'lar | 5 | 30 Ocak 2025 13:52 |
Eskiden Çayı Demli İçerdik, Harbi Adamlarla Gezerdik | İslam_Güneşi | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 0 | 24 Temmuz 2015 17:45 |
Dâvâsına inanmış & Bir nesil bekliyoruz & Unutulmayan eserlerden...;) | enderhafızım | İlahiler/Ezgiler | 0 | 30 Nisan 2014 19:19 |
Bilgiden Ne Bekliyoruz? | Yitiksevda | Makale ve Köşe Yazıları | 1 | 26 Şubat 2010 22:10 |
Çaya kaç şeker ?? | Emekdar Üye | Şiirler ve Şairler | 24 | 28 Şubat 2008 22:34 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|