|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 13 Ekim 2017 (21:26), Konuya Son Cevap : 16 Ocak 2023 (22:21). Konuya 91 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Aralık 2017, 14:14 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Bir kahve
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
20 Ocak 2018, 18:42 | Mesaj No:32 |
18 Aralık 2010 |
Paylaşımlarıma güzel yorum yapan "Filistin"kardeşime gelsin.. Afiyet olsun..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
22 Ocak 2018, 12:46 | Mesaj No:33 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Efendim haftanın ilk günü kahvelerimi , medineweb Sosyal medya hesaplarımızı, twitter instagrm facebook üzerinden büyük bir özveri ve gayretle çalışarak iletleten , Esma nur, Ahmet hocam ve Ferdi Kaya yöneticilerimize gelsin Veee bizlerden desteğini eksik etmeyen bütün gurup üyelerimize gelsin Sizleride bekliyoruz. .. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bekleriz efenim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Ocak 2018, 13:54 | Mesaj No:35 |
15 Kasım 2011 |
Aynı medineweb sıcaklığı ile; günün en yoğun saatinde bir fincan kahveyi şöyle; Geldiğinde selamını eksik etmeyen Meal gurubu üyemiz sevgili " tevhid_" arkadaşımıza ikram edeyim.. Ben de alayım bir fincan sade kahvemi. şöyle karşılıklı yudumlayalım)) Sen nasıl alırdın kahveni.. Eee anlat bakalım ne var ne yok.Medinewebsizken bir başına ıssız yapayalnız neler ettin anlat anlat biz dinleriz kahveden çaya bağlarız
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Ocak 2018, 14:52 | Mesaj No:36 |
Durumu: Medine No : 19457 Üyelik T.:
19Haziran 2012 |
Teşekkür ederim,🌷 çok hoş kıymetdar insanlarsınız maşallah, doğrusu gelirken mahçup geldim ve selam vermekten öte bir selam aldım ki sünneti yerine getirmeye aciz olduğumuzun farkına vardık gerçekten 🌷 buraya girmeyeli baya olmuş hususen eksikiğini kahve sonrası dahada hissettim umarım feyizli okumalar olur sizler için de buda benden gelsin efnm,.
__________________ "İslâm; huzur ve güven" |
24 Ocak 2018, 11:27 | Mesaj No:37 |
15 Kasım 2011 |
Aynıyla mukabele edip, daha güzeliyle selam verebildiysek ne mutlu bize Medineweb sıcaklığı ve samimiyetine kahve kokusunu karıştırdık ve selamımız karşılık buldu Uzun aralar vermeyin. Her daim bekleriz Çaya kahveye sohbete şiire
25 Ocak 2018, 16:56 | Mesaj No:38 |
15 Kasım 2011 |
İstanbul kokan sahleplerim var... Forumda aktifliği sağlayan çalışkan editimiz Su Damlası ve ayın kıymetli misafiri Sükutu Ezber e ikram edeyim sahleplerimi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben ateşin başında içeyim sıcak sıcak .)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
25 Ocak 2018, 17:14 | Mesaj No:39 |
18 Aralık 2010 |
Ooo maşallah ..Tamda kime kahveler "bana yokmu acep"dicektim ki en sevdiğim salep varmış..Teşekkür ederim ellerin dert görmesin...
18 Mart 2018, 19:36 | Mesaj No:40 |
15 Kasım 2011 |
Hayırlı vakitler ehli medineweb... Uzun bir aradan sonra sitemize teşrif buyuran sayın @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocama kahveyi bahane edip hoşgeldiniz diyorum...medineweb yönetiminden kahveniz efenim.. .Bir kalem..Bir gözlük..Bir şiir Ve bir fincan kahve.... Buyurmaz mısınız SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |