|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 13 Ekim 2017 (21:26), Konuya Son Cevap : 16 Ocak 2023 (22:21). Konuya 91 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]()
Kahvede midir dostluk yoksa yüreklerde mi, İçilirken edilen koyu telveli sohbetlerde mi , Bir fincan ☕ kahvenin değil kırk yıl hatırı mı Yürekten seven ölümsüz dostluklarda mı. ![]() @sükutu_Ezber @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]2 @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilencisi Kahve alırmıydınız?
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:42 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Buyrun yorgunluk kahvesine, kısa bir süreliğine bütün meşakkatleri arkaya atmaya ne dersiniz ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:43 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
Elinize sağlık efenim..Bir kahve molası kadar arkaya atarız elbet şu dünya meşgalelerini ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:44 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Arada küçük bir mola her zmn iyidir resetlenirsiniz ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:45 |
18 Aralık 2010 | ![]()
Yorgun gönüllere, Dile gelmeyen sözlere, sevene,sevilene ![]() ![]() ![]() Bir kahve ☕☕☕
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:46 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Birisi, Şöööyle sade, bol köpüklü bir kahve ikram etsede 40 yıl hatırı kalsa bende diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapmaya üşeniyorum acıyın ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:47 |
18 Aralık 2010 | ![]()
Geldim ,,,geldim Dışarısı kar / İcerisi dar / Bol köpüklü kahve var ![]() Kahvenin helvesine / Dost'un sohbetine doyum olmazmış ...
![]() |
![]() | Mesaj No:48 |
18 Aralık 2010 | ![]()
Beklemek yara/sı var sinem de,, Çıkıp gelsen diyorum, zamanın dar yerinde... Kahvenin tadına ,sohbetin özüne, Dalsak diyorum ,gelsende... ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:49 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Hatırşinas editim ![]() ![]() ![]() Kar var Sivasta huzur ailesi. Ben kahveyi bahane edip kar görmeye gidiyorum. De haydin hep beraber yola düşelim ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:50 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Huzurun Adresinden huzur ailesi sakinlerine gelsin efenim [emoji272][emoji272][emoji272][emoji272] Sizlerle beraber sevgili @su damlası editime, sitemizin vefalı üyesi bizi hiç unutmayan 2008 lerden bir dost @Arasat kardeşimize... ve bu ay misafirimiz olan yine sadık bir üyemiz @Filistin'e ikramımız olsun efenim... Bu foto bizzatihi medinewebe aittir[emoji4]Herkesin bir "kız kulesi ve sahlep/çay" temalı fotosu olurda medinewebin olmamı hiç [emoji4] Hayırlı vakitler medineweb ailesi... [emoji259][emoji259][emoji259][emoji259] ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 44 Kişi okuyor. (0 Üye ve 44 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Medineweb Ailesi | vertyucek | Üç Aylar / Kandiller | 13 | 15 Eylül 2024 11:56 |
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Medineweb Ailesi | FECR | Cuma-Bayram | 53 | 17Haziran 2024 23:57 |
Beraat kandiliniz mübarek olsun medineweb ailesi | NUR | Üç Aylar / Kandiller | 52 | 24 Şubat 2024 19:55 |
Dünden Bugüne Medineweb Ailesi& MedineWeb Net | Mihrinaz | Medineweb.net Videolar | 11 | 13Haziran 2023 00:17 |
Yunan mitolojik tanrı ailesi” ile “Zaman ailesi | JAZARİ | Bilgi Dağarcığı | 4 | 11 Mayıs 2014 12:25 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|