|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 13 Ekim 2017 (21:26), Konuya Son Cevap : 16 Ocak 2023 (22:21). Konuya 91 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:61 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Şöyle dumanı üzerinde bol köpüklü telveli bi kahve olaydı iyi mi olurdu ne 🤔 Yokmu bi kahve ısmarlayan ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:62 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Hemen yettim editim[emoji4] Esma derslerinin yıldızları sana ve Nurşen editime ellerimle ikram edeyim kahveyi [emoji257][emoji257][emoji257] ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:63 |
18 Aralık 2010 | ![]() off offf kahve bahane fincanlar şahane der gibi oldum bi an ![]() Allah razı olsun .. Kahve verenlerin çok olsun .. ![]() Nurşen nerdesin canom kahven sogudu ![]() Kendine yokmu başeditim ![]() Kapda gel bi kahve 😊 ☕👈
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:64 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]()
Geldim geldim kahveleri soğutmadan yetiştim. Kahve kadar fincanlarda çok güzel görünüyor. Bayrağımızı simgelemiş renkleri bayıldım. Ellerine sağlık editim, böyle hizmet hic bir yerde yok ![]()
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:65 |
18 Aralık 2010 | ![]() Hoşgeldin ![]() Mutluluğun adına kahve demişler , Birde içine telve koyup huzur vermişler, Boş içilmez ,can dostla can bul demisler Sonra da altına 40 yıl hatır dır demişler ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:66 |
Durumu: ![]() Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | ![]() Çok da güzel görünüyor afiyet olsun canlar...
__________________ 💛💙 |
![]() |
![]() | Mesaj No:67 |
18 Aralık 2010 | ![]() sensiz olur mu hiç can 😊Gel beraber olsun ☕👈
![]() |
![]() | Mesaj No:68 |
18 Aralık 2010 | ![]() Bir fincan daki kahve gibidir hayat, Bazen tatlı bazen değildir .. Önemli olan kahvenin tadı degildir zaten Onu kiminle içtiginizdir.. Benden gönül dost'larıma selam olsun.. ![]() Bi kahve ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:69 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
Selamını da kahveni de alırım be editim ![]() Ne iyi geldi bi bilsen... Ellerine sağlık. ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:70 | |
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
Afiyet olsun .. ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Medineweb Ailesi | vertyucek | Üç Aylar / Kandiller | 13 | 15 Eylül 2024 11:56 |
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Medineweb Ailesi | FECR | Cuma-Bayram | 53 | 17Haziran 2024 23:57 |
Beraat kandiliniz mübarek olsun medineweb ailesi | NUR | Üç Aylar / Kandiller | 52 | 24 Şubat 2024 19:55 |
Dünden Bugüne Medineweb Ailesi& MedineWeb Net | Mihrinaz | Medineweb.net Videolar | 11 | 13Haziran 2023 00:17 |
Yunan mitolojik tanrı ailesi” ile “Zaman ailesi | JAZARİ | Bilgi Dağarcığı | 4 | 11 Mayıs 2014 12:25 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|