|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 20 Şubat 2019 (19:01), Konuya Son Cevap : 04 Ocak 2024 (22:29). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Savaşın yaşı iki bin yirmi iki korkmayın çocuklar dışarda büyükler savaşçılık oynuyorlar ve yalnızca bütün sokakları kırmızıya boyuyorlar.. Sizin kadar renkli ve saf olmadıkları için Beyaz, pembe, maviye boyayamıyorlar. Geçmişten bugüne savaşın en buyuk mağdurları ve tek masumları onlar, çocuklar.. Dünya sizin merhametinizi kıskanıyor. ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
"Benim çocuklarım bunları hakedecek ne yaptı?" Filistinli annenin feryadını kefen yaptık. Oyuncakları bir tarafa ceseti bir tarafa savrulmuş yavrucakla toprağa giridik. O melek oldu cennetine girdi. Biz ancak yerin dibine... ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Dik duruşlu yawrular. Yüreği kendinden büyükler. Kendi yaralarını kendi saranlar hâlâ dünya dönüyorsa sizin yüzünüz hürmetine. Yok olacaksa da sizin feryadınızla yok olacak.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Kelebeğin ömrü gibi Filistinli çocukların ömrü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
15 Kasım 2011 | ![]()
[emoji18] ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
dünyayı değiştirmek | Seyyid | Makale ve Köşe Yazıları | 2 | 28 Nisan 2019 19:20 |
Dünyayı değiştiren Adresler/medineweb | MERVE DEMİR | Serbest Kürsü | 8 | 28 Nisan 2019 00:18 |
Peygamberimiz (sav)'in hayvanlara olan merhameti - 2 | su damlası | Hz.Muhammed(s.a.v) | 0 | 24 Eylül 2014 21:21 |
Güneş Genişleyip Dünyayı Yutacak | Medineweb | Bilgi Dağarcığı | 0 | 05 Eylül 2012 20:42 |
Allah senin kalbinden merhameti çıkarmışsa ben ne yapabilirim, hadisini nasıl anlama | _bülbül_ | Bilgi Dağarcığı | 0 | 10 Nisan 2009 19:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|