|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 18 Aralık 2022 (12:49), Konuya Son Cevap : 19 Aralık 2022 (21:36). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Açık beyin-zihnini ferahlatir Bilimin yaratılışla ilgili söylediği her şey Kuran'da anlatılan yaratılış hikayelerinin açıklamalarından ibarettir. Ben o yüzden bayılıyorum mesleğime. Aslında yaptığım her şey, okuduğum her makale benim açımdan Kuran tefsiri. İsterse ateist yazsın, beni ilgilendirmiyor...Allah'ın işine bakıyor çünkü, başka bir şey görme şansı yok. -Sinan Canan
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Yaşam/Kültür/Sanat | Sükutu-Ezber | 6 | 115 | 10 Şubat 2025 16:37 |
![]() | Psikoloji | Vasat | 1 | 69 | 06 Şubat 2025 12:20 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 50 | 02 Şubat 2025 19:57 |
![]() | Üç Aylar / Kandiller | Kara Kartal | 4 | 121 | 26 Ocak 2025 20:01 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 11 | 320 | 21 Ocak 2025 18:42 |
![]() | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Hayatın anlamı idraktır. Hayat, her zaman her insanın anlayışından daha büyük olacaktır. Hayat, büyük bir şeydir. Hayata bir açıklama getirdiğini zannetmek terbiyesizliktir ve bu terbiyesizlik bu dünyadan gitmeden önce tokadını defaatle vurur. @SinanCanan
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Tanrı ve Allah aynı kavramlar değildir. Allah'ı tanrı zannediyoruz. Halbuki tanrılara karşı bir kavramdır Allah.Bütün ilahları reddettikten sonra ancak Allah diyebilirsiniz. Putlar sadece çamurdan yapılma heykeller değil,paradır,güçtür... 'Vazgeçemediğin herşey senin tanrındır' Sinan Canan
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Eyleme geçmeyen her farkındalık pişmanlıktır. @Sinan Canan Sosyal medya sadece bir iletişim platformudur; oysa sosyal arena sözle değil dille, ölümüne mücadele yeridir. Ve oradaki asıl amaç sadece 'öteki' üretmekten öteye geçmez." | @SinanCanan |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Kişilik bozukluğu alametlerinin bolca "like" aldığı bir devirdeyiz. Ama tehlikenin farkında değiliz pek... sinancanan "Nereye giderseniz gidin bulacağınız aydınlık zihninizin aydınlığı kadardır " Bir elbiseyi herkese giydirmeye çalışan herkese zulmeder sinancanan
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Oruç beyin hücrelerini yeniliyor | KuM TaNeSi | Oruç-Ramazan | 3 | 05 Mayıs 2019 17:40 |
Buyurun Beyin Jimnastigine Medineweb | Mihrinaz | Bilmece ve Bulmacalar/Zeka Oyunları | 20 | 31 Ekim 2017 19:03 |
ODA 8-BEYiN YIKAN KISA FiLM... | bilinmez | Videolar/Slaytlar | 0 | 11 Nisan 2014 16:27 |
Beyin bedava))) | Esma_Nur | Videolar/Slaytlar | 2 | 02 Nisan 2013 19:19 |
Çocuk Zihnini Temiz Tutmak | İmamHüseyin | Çocuk ve Aile Sağlığı | 1 | 26 Nisan 2009 00:49 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|