|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 09 Mart 2023 (16:49), Konuya Son Cevap : 07 Şubat 2024 (00:19). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Mart 2023, 16:49 | Mesaj No:1 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Biz Hiçbir Güzelliğin Farkında Değilmişiz! Biz Hiçbir Güzelliğin Farkında Değilmişiz! Dünya başına yıkılmadan anlamıyor insanoğlu... Herkesin dünyası bambaşka yıkılıyor başına... Göçük altında günlerce umudu kaybederek kurtarılmayı beklemek... Son söyledikleri, hayatın ana fikri! Adıyaman'da 6. Gün kurtarilan diyabet hastası Sadık Tunç
Şehrin merkezinde bulunan 23 Nisan İlkokulu’nda müdür olan Sadık Tunç : İdrarımı içerek susuzluğumu gidermek zorunda kaldım. Ne kadar güzelmiş gökyüzü, farkında değilmişiz. Bomboşmuş dünya, hiçbir şeyin kıymeti yokmuş.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bir Delinin Mal Beyanı | Satır Arası Birkaç Kelam | Esma_Nur | 2 | 61 | 23 Ocak 2025 18:42 |
Davasını Önceleyen Lider | Kur'an Kıssaları | Mihrinaz | 0 | 67 | 10 Ocak 2025 12:40 |
Gazze'den Daha Çaresiz Bir Dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 64 | 23 Aralık 2024 15:52 |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 125 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 104 | 16 Aralık 2024 08:47 |
09 Mart 2023, 19:41 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
İçim dağlandı😭 bacağımı kes iç sen bari hayatta kal demiş eşine😭 Ah be hocam beslediğin kediyle hayata tutunman nasıl güzel 1 gün 2 gün 3 gün 4 gün kimse yok. Umutsuzca beklemek idrarını içmek. Bekleye bekleye ölenler😭 Kızmayın ama ben bu insanlardan helallik istemeye utanırım😭 Ahh kimsesiz Adıyaman yüreğim dağlandı
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
09 Mart 2023, 19:55 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Dünyanın boş olduğunu sevdiğimiz birini kayıp edince anlarız lakin bu bambaşka bir şey asrın felaketi dendi. Ama içimizde hala mala tapan akıllanmayan çok var. Antalyaya giden depremzedelere Suriyeli muamelesi yapılıyormuş çalışırsan yevmiyen bu! Sigorta ztn yok yani bazılarımız hiç bir şey anlamamış film bile olsa insanın içi acır şu yaşananlara Allah hidayet versin başka tarafda KYK yurtlarına yerleşdirilenler kurtulduklarına sevinemiyorlr bile neden? Gelin kaynana aynı odada kalmaya mecbur kalmışlar ! Bunu yaşayanlar enkazdan çıkanlar Allah acısın cümlemize .
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
10 Mart 2023, 20:42 | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 |
Herkesin dünyası başka başka yıkılıyor başına. DEPREMİN 34. GÜNÜ. HALEN YÜZLERCE İNSAN KAYIP. YAKINLARI HAFTALARDIR ÇIRPINIYOR. ‘BİR MEZARI OLSUN YETER’ DENİLEN KORKUNÇ BİR ACI BU. SİYASETİN SEÇİMİN GÖLGESİNDE BİR ACI. İYİ HOŞ MİLLETİZ DE BALIK HAFIZALIYIZ. ACI İLK GÜNKİ GİBİ
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
06 Şubat 2024, 12:28 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
hiçbir zaman anlamadı insanoğlu. dünya birine kalacak olsaydı süleyman’a kalırdı. ölüm satın alınsaydı nemrut tutar alırdı. çıkmadık canlara derman bulurdu, lokman hekim ölmedi mi? bu yüzden hiç korkmadık biz, umudumuz hep Allah’tandı. 6 Şubat 2023 #Hatay #Adiyaman #Kahramanmaraş #Urfa #Malatya#Gaziantep#Osmaniye#Kilis#Adana#Diyarbakır #Elazığ
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Şubat 2024, 00:19 | Mesaj No:6 |
03 Şubat 2018 |
Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa, o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi? Bak şu anda Hatay garip kaldı. Hatay mahrum kaldı.’ Şu cümle deprem kadar sarsıcı ve yıkıcı değilmi? Bu ülkenin Cumhurbaşkanı sarfetti bu sözleri. Yaşlılığına mı vercezAh Hatay günlerce yardım bekleyen Hatay. Oy vermezseniz hizmet yok
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |