|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ukba yolcusu,Açılış Tarihi: 16 Kasım 2009 (11:33), Konuya Son Cevap : 15 Mayıs 2023 (13:45). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Aralık 2009, 01:05 | Mesaj No:11 |
re: Medineweb Atışma Odası
Bir nisyana teşvik mi seziyorum Gardımı aldım geliyorum Söyle kim dövülecek muhtarım Bir sopa da ben alayım Parantez huylu yanım yoktur benim Ammaaa bir not düşmek isterim Yönetim odası değil aşikârdır yazılanlar bilesin Bir musallaya sahip eder üyeler bunu okursa aklında bulunsun Üflenerek kutsanmış gamı,tasayı Solumdan alıp sağıma atacaksan Hiç anlamam bir terliği itinayla atarım Zaten Paradokslar içinde hazır oldayım Geviş getiren dünyaya aldırmadan Uygun adım üstüne yürürüm not: galeyana geldim muhtar devam etmek pek menfi gelmiyor | |
26 Aralık 2009, 00:27 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | re: Medineweb Atışma Odası
insan nisyanla maluldur derler sopayı geri iade ederler dövecek kimse yok merak etme olursa sopayı sana verirler devam et bakalım müsbet müsbettt yoksa mekanın olur gurbet bu başlığı güncellemininde zamanı gelmiş 2 ayda bir yazarım idare et |
26 Aralık 2009, 18:03 | Mesaj No:13 |
sohbet odası diye tutturdun sonra kuytularda gezinir oldun bilseydik ozanlaşmazdık sanırım seni korkuttuk | |
26 Aralık 2009, 21:35 | Mesaj No:14 |
yok canım öyle deme şimdi benide güldürme ozanlaşma kanımızda varmış şimdi bunu keşfettirme editörüm nasılsın iyimisin uzun zamandır gözükmemişsin derslerin nasıl iyidir inşallah? iyi değilse yardımcın olsun Allah |
28 Aralık 2009, 23:56 | Mesaj No:15 |
Ozan mı olurmuş sazını saklayandan Ayda yılda gelip örümcek ağını temizleyenden Burası atışma meydanıdır muhtarım Vur saza da kelamı bileylen Taşındım bir tatlı yorgunluk ruhu bedende Öğrenci olmak zor muhtarım hiç mi hiç sorma Neti bağlayamadım eğreti giriyorum şuara Vizeleri hallettim sıra finalleri elime yüzüme bulaştırmada Biçimsizim açık yaralardan ibaretim Dip notlarla hala oyalanmaktayım Hasada mı bırakmalıyım acıları ne dersin? Ya da boş ver muhtarım ya sen nasılsın? | |
30 Aralık 2009, 00:04 | Mesaj No:16 |
atışma başlığını sevdim derim her foruma girişte mesaj eklerim sende girişte bu başlığı ihmal etme yoksa sana selam ederim ) sen zekisin sınavları halledersin halledemezsen zaten terliği yersin hayırdır nereye taşındın anlamadım neti olan bir yere taşınırsın anladığım. ne dertli editörmüşsün sen ukba, boşver olanları kafana takma, ben iyiyim bende bir vukuat yok vukuat olursa beraberiz bu yolda... |
30 Aralık 2009, 11:29 | Mesaj No:17 |
Bu tehdit ağır geldi günceme Yazarım atışmayı beceremesem de Hüküm ağır baksana Nasıl yazmaz şimdi ukba Editleri dövdüğünü şimdi cümle alem şahit Yok, bre muhtar nerde bende o maharet Yurtta idim eve geçtim biraz muallâk Atışmalar biraz uzun vade olacak biraz idare et Kelamların genzime takılarak geçtiği aşikârdı Ukba demir attı buğulu eylül kızıllığına duymadın mı? Eksiltilmesine karşıyımdır acılarımın Kenarımda iyi durur acılarım… | |
12 Mayıs 2021, 02:56 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Medinewebliler 12 sene evvel burada tatlı tatlı atışmış Tası tarağı alan face-instagrama kaçmış Eskiden buralar hep dutlukmuş Eski yeni herkes musmutluymuş Su damlası, Esmanur, Allahın kulu sende gel İçimdeki ozan ortaya çıktı besbeter Atışalım gelin hep beraber |
15 Mayıs 2023, 00:10 | Mesaj No:19 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Nasılda 2 yıla denk geldi sayfaya ugramam
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
15 Mayıs 2023, 12:17 | Mesaj No:20 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
2 yıl olmuş sen gelmemişin Bende buralardan gitmemişim Çok sevinmeyin Ayın mavili yıldızlı editiyim
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |