|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 06 Ocak 2008 (13:57), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2024 (23:40). Konuya 555 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Mart 2010, 05:30 | Mesaj No:131 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: Protesto Ediyorum .. :)
keça kürda ,siteye özel alanını yansıttığından,defalarca uyarıldığı halde kuralları ihlal ettiğinden,forumun huzurunu bozduğundan, medineweb'den kalıcı olarak uzaklaştırılmış,ipi banlanmıştır. ali,sırdaş ve ecrin kurallara uyma konusunda uyarılmıştır tekrarı halinde banlanacaktır. huzur istiyoruz..!!!!!!!!!!!!! |
15 Mart 2010, 07:34 | Mesaj No:132 |
RE: Protesto Ediyorum .. :)
saygı değer muhsin hocam ; bu saatte nete giriş adetim değil.namaz kıldım ve sanki gizli bi el bana medinewebe gir dedi gizli el doğru demiş .gıybetimi yapmışsın canım hocam senle gerek görüşerek gerek medineweb sayesinde diyaloğumuz oldu.bana şimdiye kadar babamın yapmadığı iyilikleri yaptın.2 yıl boyunca başıma gelmedik olay kalmadı hep yanımda oldun.istifa ettim evlendim boşandım yurtdışına gittim geldim hep yanımda seni gördüm.gece yarısı sıkıntılarımı paylaşamak için onca yol alıp geldin çekinmeden.beni evine bi hafta misafir ettin.ekmeğini yedim suyunu içtim.velhasılı kelam seni abim babam bildim hep.ve yer yüzünde sevdiğim tek imam sensin desem kızma imamları sevmem çünkü :( öküzzz sadede gel diyorsun eminim!!! efendim walla ben masumum.birilerini burda görmeye tahamul edemedim.ama haklısın burası babamın ahırı değil.hatalıyım özür dilerim.bi daha olmaz söz veriyorum.siteye sevdalı değilim bilirsin.seni ömrümce hep sevip sayacağım hocam. haftaya ölmezsem sana misafirliğe geleceğim.keledoş yiyeceğim.sonra yitiksevdayı evlendireceğim.sonra nilgün ablama geçeceğim onuda öldüreceğim.sonra istanbulda kel mahmudu da haşlıyacağım.sonra keça kürdaya tekerlekli sandalye alacağım çünkü sakat bırakıp sandalyesiz bırakmak vicdansızlık olur. sonra almanyaya gideceğim uzun süre benden kurtulursun başlık neydi ya ? ha protesto imiş. yitiksevdayı protesto edeyım bari rojbaş seydam | |
15 Mart 2010, 12:18 | Mesaj No:133 |
14Haziran 2007 | RE: Protesto Ediyorum .. :)
tamam ali..özrünüzü kabul ediyoruz. ama seni misafirliğe kabul etmem. gelsen içeri almam haberin olsun. |
15 Mart 2010, 21:48 | Mesaj No:136 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
Sizden foruma yansıttığım için keça kürdadanda böyle bir tepki verdiğim için özür diliyorum.kendilerine karşı şahsi bir husumetim yoktur benden kaynaklı olan (eski imzasını silmemden dolayı) bir menfi durum sözkonusu oldu. o cümleleri görünce biranlık kızgınlıkla görüş belirttim hakkını helal etsin. | |
15 Mart 2010, 22:27 | Mesaj No:137 |
RE: Protesto Ediyorum .. :)
eşimi banlıyan saygıdeğer muhsin hocayı protesto etmiyorum hocam bana yaptığınız iyiliğin karşılığını ödiyemem | |
16 Mart 2010, 00:17 | Mesaj No:138 | ||||
14Haziran 2007 | RE: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| ||||
16 Mart 2010, 01:01 | Mesaj No:139 |
Durumu: Medine No : 5753 Üyelik T.:
20 Aralık 2008 | RE: Protesto Ediyorum .. :)
protesto edıyorum edıtörler arkadaslarımı mesaj sılmelerde o kadar yazmama ragmen kendılerıne bölum almadılar protesto edıyorum sitede süreklı bı gergınlık yaratan arkadaslarımızıı protesto edıyorum nolur gaddar patron garıp işçi durumuna gırmıelım!!!! |
16 Mart 2010, 19:32 | Mesaj No:140 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Protesto Ediyorum .. :)
Halepçe Katliamını yapan ve yaptıran tüm tağuti zalimleri Allaha havale ediyorum. Yaşasın zalimler için cehennem . |
Konuyu Toplam 22 Kişi okuyor. (0 Üye ve 22 Misafir) | |