|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 06 Ocak 2008 (13:57), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2024 (23:40). Konuya 555 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Ekim 2014, 13:21 | Mesaj No:431 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Protesto Ediyoruz.
Selamun ggavlenmillet iyice sasirdi
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
27 Ekim 2014, 20:38 | Mesaj No:432 |
Cevap: Protesto Ediyoruz.
Barış istiyoruz diyerek ülkeyi cayır cayır yakıp yıkmaktan zevk alanları, Barış istiyoruz diyerek askerimize polisimize taş atanları, Barış istiyoruz diyerek okul, öğrenci yurdu, banka, market yakıp yağmalayanları, Müslüman kılığı altında islama terör damgası vurduranları, Kendi çıkarı için kumpas kuranları, Kardeşinin ayıplarını araştıranları ortaya çıkaranları, tüm islam düşmanlarını, protesto ediyorum. Allah'a havale ediyorum... Allahım islahları mümkünse islah et... Değilse onları Kahhar isminle öyle bir kahret ki, bundan sonraki nesillere ibret olsun... Amin...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
27 Ekim 2014, 21:21 | Mesaj No:433 |
Durumu: Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Protesto Ediyoruz.
ALLAH (c.c.) belalarını versin.Bu ahlak yoksunu diziyi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden görüş ve öneriler linkinden şikayet ediniz.Bu ahlaksız dizinin yayın hayatına son verilmeli.
__________________ |
27 Ekim 2014, 21:51 | Mesaj No:434 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Protesto Ediyoruz. Türkiye’de geçmişten beri televizyon programları oluşturulurken, dine ve din adamlarına karşı olumsuz tavır sergilenmiştir. Din adamları; kadın düşkünü, çıkarcı, vatan haini, menfaatçi, gerici ve çirkin yüzlü insanlar olarak tasvir edilmiştir. Yapılan birçok filmlerde din adamlarının pozitif eğitime karşı oldukları safsatasını milletimize ezberletmeye çalıştılar. Uzun yıllar izleyiciyi güldürmek için filmlerde de din adamları sapkın rollerde gösterilerek toplumdaki din adamı algısına zarar verilmiştir. Dine ait olan birçok şeyin artık kullanılmaz olduğu imajı vurgulanmaya çalışılmıştır.
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
27 Ekim 2014, 22:02 | Mesaj No:435 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Protesto Ediyoruz.
Kavmiyetciligi yerle bir edip, el ele gönül gönüle yasamak yerine, Üzerimizde batı dünyasının oynadığı oyunu görmezden gelip bizi birbirimize düşürenlerin ekmeğine yag sürenleri PROTESTO EDİYORUM...
__________________ Bismillah diyerek... |
27 Ekim 2014, 23:15 | Mesaj No:436 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Protesto Ediyoruz.
konuyu açan ehlibeyt arkadaş kusuruma bakmasın , Ben -protesto ediyorum- başlığı okuduğum için yazdım ama yenibir başlıkmış. televizyon dizi falan izlemediğim için içeriği bilmiyorum . yeni birşey değil tv kanallarının dini ,dini konuları,din adamını alaya almaları en dindar bilinen geçinen kanallar bile H.Z peygamberi kamyonete bindirmedi mi?
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
30 Ekim 2014, 21:21 | Mesaj No:438 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Protesto Ediyoruz.
Ah Hergele Ah! tezatlar zıkzaklar çelişkiler...zülm gördüğünde zalime isyani anlarımda,zalimin zülmünden vazgeçmesi halinde neden vazgeçtin isyanını anlayan beri gelsin.zalimin türkü kürdü olmaz.zalim zalimdr zalimin ırkı yoktur.zülmeden kim olursa olsun ona karşı duracak bir imanlı müslüman(lar) vardır olmalıdır.ve müslümanlar dinlerinde samimi iseler, inanıyorum ama ama ama ile başlayan cümleler kurmazlar.o "ama ama" ile başlayan cümleler kendi inancına gol atmaktır kurşun sıkmaktır.iman inandım demekle iman olmuyor.imanını tatbikata dökmekle olur.başka bir deyımle inancını yaşadığın kadar imanlısın. türkiyenin resmi bir siyasi görüşü ama sakat bir görüşü var ki kitlelerede ezberletmişler."araplar bizi arkamızdan vurdu".tamam tüm araplar düşmanımızdır.bu mu dur yani ? türkler bize zülmetti tamam bütün türkler düşmanımdır demek saçmalık vicdansızlık akliselimden uzak bir holiganlık değilmidir? bu tabiri caizse bir şehirde bir zani yada zaniye görseniz tüm erkekler zani,tüm kadınlar zaniye demek olayına benzemezmi? kürtlerin içinde beziüüzaman olduğu gibi nemrutlarda vardır.bu durumda senin tezin gereği kürtler nemrutmu bediüzamanmı ? bu saçma sapan çürük tezlerinle gülünç olma.bu tezlerini inancın olan kurana sun.kuran seni falakaya yatırır pencereden atar. zaman holiganlık zamanı değil.kırk düşman seni inancını geçmişini geleceğini yok etmek için başına üşüşmüşken sendemi brütüs? hz Musa as'ın dilinden bir ayet konumuzu özetler. Allahım içimizdeki beyınsizler yüzünden bizi helak etme!
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
30 Ekim 2014, 21:29 | Mesaj No:439 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Re: Protesto Ediyoruz.
Allahim icimizdeki beyinsizler yuzunden bizi helak etme amin
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
30 Ekim 2014, 22:55 | Mesaj No:440 |
Cevap: Protesto Ediyoruz.
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لاَ تُفْسِدُواْ فِي الأَرْضِ قَالُواْ إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ Ve izâ kîle lehum lâ tufsidû fîl ardı, kâlû innemâ nahnu muslihûn(muslihûne). 1. ve izâ : ve o zaman, olunca 2. kîle lehum : onlara ..... denildi 3. lâ tufsidû : fesat çıkartmayın 4. fî el ardı : yeryüzünde 5. kâlû : dediler 6. innemâ : ancak, sadece 7. nahnu : biz 8. muslihûne : ıslâh ediciler, ıslâh edenler Kendilerine: 'Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın' dendiği zaman, 'Bizler sadece ıslah edicileriz' derler. | |
Konuyu Toplam 28 Kişi okuyor. (0 Üye ve 28 Misafir) | |