|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 06 Ocak 2008 (13:57), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2024 (23:40). Konuya 555 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Ağustos 2016, 17:42 | Mesaj No:481 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
18 Ağustos 2016, 19:47 | Mesaj No:482 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Bitliste , Van'da ve Elazığ'da Şehidin var ,Türkiyem Başın sağolsun Soyun kurusun Terör..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
08 Eylül 2016, 14:00 | Mesaj No:483 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İhtiyac listesi diye velilerin eline tutuşturulan,kirtasiyeden cıktiktan sonra resmen belimizi büken bu zalım okul yonetimini milli eģitimi acaip protesto ediyorum(3 çocuklu ilkögretim seviyesi bir aileden bahsediyorum4 ü hic düsünemiyorum..vicdansızlar')))bir kurban daha kesilir bu ihtiyaç listesi denilen zerzevat ve okul kıyafetlerine verdiklerimizlen
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27 Eylül 2016, 20:02 | Mesaj No:484 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | #HalepteKatliamVar Kimbilir kimler sevdiklerine veda bile edemeden ansızın bir kör kurşuna yada bombaya hedef oldu ..ufacık çocukların içi yana yana ölen yakınlarına feryat ediyor..EY BM SURİYEDE FİLİSTİNDE IRAKDA MÜSLÜMANLAR KATLEDİLİYOR SESİN ÇIKMIYOR MISIRDA DEMOKRASİ İLE GELEN BAŞKANI DEVİRİYORLAR YİNE SESİN ÇIKMIYOR NEDEN VARSIN PEKİ? Rabbimiz! Bize, bizi yardıma çağıranların, bize ihtiyacı olanların uğrunda savaşma imkânı ve gücü lutfet! AMİN
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Ekim 2017, 22:11 | Mesaj No:485 |
09 Şubat 2014 | Kabe'nin üstünü kapatacaklar! Plana göre Müslümanların kıblesi olan ve Hac ibadetinin en önemli yeri Kabe'nin üzerine 'açılıp-kapanabilen' bir çatı yapma projesi söz konusu. Suudi yönetimi bu planı resmen onaylamış..
28 Ekim 2017, 22:44 | Mesaj No:486 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
| |
05 Mart 2018, 13:30 | Mesaj No:487 |
Durumu: Medine No : 680 Üyelik T.:
25 Aralık 2007 |
ekranlara çıkıp sırf ses getireyim amaçlı saçma sapan çıkışlar yapan alim bozuntularını(!) protesto ediyorum. horozdan kurban olur mu? kuran zinayı yasaklamaz? asansörde halvet olur mu? yoğun bakımda haremlik selamlık olmalı mı? 5.hanımı alsam caiz mi? haram olan faiz zorunlu hallerde zaruret mi? estetikçiye gitmek doktora gitmek gibi zaruri sağlık kapsamında helal değerlendirilir mi? Ademin babası var mıydı? Hz. Meryem neden evlendi? Her gün Mehmetçiğin kanı yerleri nemlendirirken bu saçmalıkları ile gündemi sulandıran herkesi şiddetle protesto ediyorumkızgın000 |
12 Ağustos 2018, 16:51 | Mesaj No:488 |
09 Şubat 2014 |
Türkiye meydan okudukça kimsenin önünde eğilmeyip feraseti reddettikçe kuduranlar ekonomi üzerinden savaş başlatmışlar. Ama unuttukları bir şey var. Biz bitti demeden bitmez bu işler Karar bizim Ne yapacağız Boyun mu eğeceğiz Diz mi çökeceğiz Hay hay emriniz olur mu diyeceğiz Yoksa Dik durup bu savaşta galip mi geleceğiz Unutmayın Ellerindeki son kurşun dolar Bu kurşunla da düşmezsek Sonrası bahardır İnşaAllah
12 Ağustos 2018, 21:11 | Mesaj No:489 |
Durumu: Medine No : 680 Üyelik T.:
25 Aralık 2007 |
çağrıya uyup 3 kuruşluk menfaati ayaklar altına aldık. Yastık altında ne varsa bozdurduk. Şimdi olanlara bakın can vatanım can ümmetim. kampanyaya devam edelim katılım sağlayalım diye etrafıma tebellüğ ettim. insanlara örnek olmak adına elimde bozdurduğuma dair makbuzla dolaşırken Takdirle karşılandım.peki neler oldu ? benzin alırken benzinci 5 litre ikram etti. altın bozdururken kuyumcu bir yüzük hediye etti. tabi ki almadık ikramları. Gözyaşlarımı tutamadım OSMANLI TORUNLARI HANSA CORCA HINZIRA DİZ ÇÖKMEEEZZZ.BUNU BÖYLE BİLİN YADA BİLDİRİRİZ. |
10 Eylül 2018, 01:07 | Mesaj No:490 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
"Refakatçılık" adında bir mesleğimiz oldu. Hastanede refakat etmek için günlüğü 100 TL. Yazıklar olsun insanlığımıza... Hastanede yatıyor ve sülalende, efradında seninle kalacak birini bulamıyor isen bir zahmet ölmüşsün, zaten yaşamıyorsun demektir.. Efendim kimsesizler için iyidir, birde böyle düşünmek gerekir diyenlere; "Kimsesizlik bir toplum utancıdır." Ana babana yakın akrabana refakatçilik edemeyip, üstüne refakatçi tutuyorsan insanlığının cenaze namazı kılınıyor demektir zaten. Hiç iyimser olamicam...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 21 Kişi okuyor. (0 Üye ve 21 Misafir) | |