|
Konu Kimliği: Konu Sahibi muallime,Açılış Tarihi: 10 Ağustos 2012 (15:35), Konuya Son Cevap : 18 Ağustos 2012 (13:10). Konuya 26 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ağustos 2012, 23:17 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Arakan'da gözyaşı sel oldu RAHMAN Yar ve yardımcıları olsun..Onlar için her daim dua edelim inşaALLAH
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
12 Ağustos 2012, 19:28 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Arakan'da gözyaşı sel oldu
GERÇEKTEN GÖZYAŞI SEL OLDU........
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
13 Ağustos 2012, 00:41 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Arakan'da gözyaşı sel oldu Şunu şuraya yazanın, alıntılayanın konudan zerre kadar haberi yok .Şu zihniyete karşı hayret içindeyim. Ama yine de izah edeceğim olur ya ,Allahu teala belki biraz anlayış nasib eder,Zira ben inanıyorum ki Kalbler Rabbimin kudret parmakları (mecazen ,teşbihi beliğ)arasındadır. Mesela hapishanede zulüm gören müslümanlar olsa mecbursunuz ilk önce hapishane müdürüyle konuşmaya, müslümanlar gibi aç birisi olsa hangi dinden olursa olsun onada verirsin kardeşim..Bütün kamplar kapalı sadece en iyi ikisini açmışlar .bunun dışında hiç bir kampı göstermemişler. Şu mübarek günlerde Allahu teala Size insaf ve vicdan nasib etsin.Yine de insan çeşitlerinden sizin gibi bir çeşiti de tanıdığım için bahtiyarım. Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz, sakın ha sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır(Maide 8)
__________________ |
13 Ağustos 2012, 19:03 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Arakan'da gözyaşı sel oldu
sayın muallime,islam iddasında bulunan insanın yapacağı planda islami olmalıdır ki müslümanlarca değer bulsun ama bu zihniyette olan bu zavallılar dünyevi kaygılarından dolayı veya oy alma ve halkı oyalamalarından dolayı kendi inançlarını,kendi izzetlerini,kendi onurlarını dahi temsil etmekten aciz insanlardır. Neymiş islam ile budizm BARIŞIN diniymiş,daha islamdan başka bi dinin ahlakiliği olmadığını kavrayamamış bu Allahın hükmüyle hükmetmeyen tağuti düzenlerin birer sahte ilahları olmaktan kendini kurtaramamışlar nasılda sizin gözünüzde kahramanlaşa biliyor bunuda çok görmüyorum,çünkü insan önce hakkın ne olduğunu bilmeliki,sonra kimin haklı olduğunuda net görüp bilsin.. Gelelim benim bi tutuklu müslümanı ziyaret etmem için neleri göze alacaklarıma,sayın muallime ,ne ben nede benim müslüman kardeşlerim ALLAHIN HÜKMÜYLE HÜKMETMEYEN TAĞUTLARA HOŞ GÖRÜNMEK İÇİN ONLARA yalanmazlar..Çünkü bu tür onursuz hareketlerden ve heleki tağutlarıda bunların inanışlarınıda BARIŞ VEYA AHLAK DİNİ görmekten Allaha sığınırız... Pyalaşımlarını yaptığınız fotoğraf karelerinin bi başka penceresiydi benimde paylaşımım niye zorunuza gidiyor ki... Ayrıca benim kinimde,öfkemde,buğzumda,sevgimde Allah için ve Allahın belirlediğine göredir.Çünkü Allah kendi hükmüyle hükmetmeyenleri ZALİM,FASIK VE KAFİR olarak adlandırıyor. Siz kendinizi biraz sorgulayında bu Allahın hükmüyle hükmetmeyen zalim,fasık,kafirlere olan sevginiz ALLAHIN HANGİ AYETİNE UYUYORDA onu bulmaya çalışın... Ayrıca adeletli olmayı bırakın ne siz nede savunduğunuz bu tağuti düzenin kurucuları adeletin tarifini dahi yapmaktan aciz kalırsınız,buyrun yapın bakayım adeletin ne olduğunun tarifinide benide yanıltın..ÖNCXE ADELETİN NE OLDUĞUNU Bİ ÖĞRENİN SONRA KİMİN ÖFKESİNİNDE NASIL ADİL OLDUĞUNU,KİMİN SEVGİSİNİNDE NASIL ADİL OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİNİZ OZAMAN...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |