|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 20 Mart 2008 (20:34), Konuya Son Cevap : 08 Mart 2010 (16:14). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Mart 2008, 20:34 | Mesaj No:1 |
İmamın Duası . İmamın Duası . trabzon'da imamlık yapan hoca başka bir şehre gitmek için yola çıkmış. yolu üzerindeki şehirlerden olan Van'da mola verdiğinde onu ağırlayan köylüler hocaya burada imamlık yapması için talepte bulunmuşlar. işte 10 koyun verelim, sen bizim imamımız ol,demişler. hoca kabul etmemiş. 20, 30 derken 40 koyun karşılığında kabul etmiş bu teklifi. namazı güzelce kıldırıyormuş, cemaat ondan çok memnunmuş. ancak her namazdan sonra hep aynı duayı yapıyormuş: trabzondan çıktım yola vanda verdim bir mola 40 koyuna anlaştım rabbim şükürler olsun sana.. bu böyle uzun müddet devam edince cemaat müftüye gitmiş, durumu bildirmiş. müftü de ertesi gün cemaatin arasına karışıp durumu tahkik edeceğini söylemiş. ertesi gün imam yine namazı kıldırmış, yine aynı duayı yapmış. namazın bitiminde müftü, imamın yanına gelip kendini tanıtmış. bir sonraki vakit hoca namazı kıldırdıktan sonra duayı değiştirmiş: trabzondan çıktım yola van'da verdim bir mola 40 koyuna anlaştım yarısı sanadır, yarısı bana.. bu defa cemaat iyice şaşırmış. şaşkınlık içinde müftüye dönüp sormuşlar, ne oldu diye. müftü cevap vermiş: eskiden yanlıştı, şimdi düzeltti duayı..
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2898 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3640 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3281 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7794 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7259 | 02 Ekim 2012 21:16 |
20 Mart 2008, 20:40 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: İmamın Duası . vatandaş bir koyun bulur hocaya sorar -hocam hükmü nedir -dur bi bakam kara kaplı kitaba ,der -ne diyo hocam -bulanuha haramuha ,imamuha helaluha.. adam çaresiz bırakır koyunu ama hiç değilse kelleden bacaktan bi pay verse der hocadan ister hoca , -dur bidaha bakam kara kaplıya -ne diyo hocam -kelle bacak hepsi imamın olacak .. |
21 Mart 2008, 15:46 | Mesaj No:4 |
Cvp: İmamın Duası .
Muhsin hoca,adıgüzel hoca ve kalbin nuru hoca duymasın sakın başka varmı imam burda bir imam istediği kızı koparamamış ağa baba dan.ağa ver şu kızı...olmez vermemm. seviyorummm.. geberrrrrrrrr.. çaresiz kalan imam ne yapsın... ezan okumadan önce;"sıradaki ezan sevipte kavuşamayanlar için gelsin"demiş [HR] -imama sormuşlar... -hocam senin inek bizim ineği öldürdü... -bakayım kitap ne der -kitap derki ...ne yapalım hayvan işte..biz masumuz suçumuz yok..ölen ölmüştür,kalan sağlar bizimdir. -hımmm hocam maalesef bizim suçumuz yok...ölen inek senin -dur diğer sayfaya da bakayım -olmaz hocam okuduğun sayfa ikimize de yeter (admin imam beni banlamasa iyi) | |
21 Mart 2008, 23:56 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: İmamın Duası . Bunuda muteden duymuştum çok hoşuma gitmişti İmamın biri cemaate namaz kıldırmaya başlar. fatiha'yı okuduktan sonra "Eraytellezi..." der gerisi gelmez. birkaç saniye "era.. erayte..." diye kekeler. cemaatten birisi imamı açmak için: "eraytellezi yükezzibu biddin diye bağırır..." imamın aklına gelir ama bu kadar basit bir sürede takılmayı kendine yediremez ve şöyle bağırır: " o senin bildiğin eraytellezi değil işte..." |
26 Mart 2008, 10:06 | Mesaj No:6 |
Cvp: İmamın Duası . Way be cemaatin de daha iyi öğrenmesi lazım demekki hocalarrrr. tecvid ve kıraat derslerine tam gaz devamm... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |