|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 23 Şubat 2013 (18:39), Konuya Son Cevap : 23 Ağustos 2023 (20:16). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Şubat 2013, 18:39 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Son Kez Söylemek İstedim ../medineweb Son Kez Söylemek İstedim ../medineweb Susuyorsam, hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözlerle bakıyorsam; üzülme... İyiyim ben! Gökyüzüne takılıyorsa hayallerim, ruhum derin bir çöküntüyü yaşıyorsa bile geçer... Meraklanma sen! Geceleri uyuyamıyorsam, her yıldız kor gibi düşüyorsa dizlerime; Endişelenme... Zaman gelir uyurum ben! İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola, kırıp döküyorsam içindekileri geçer... Sakinleşirim ben! Yeni bir başlangıç yapayım derken, bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana; acele etme sakın... Bütünlenirim ben! Aynı şeyleri konuşup, farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak; üzülme... Aynı dili öğrenirim ben! Aynı ritmi yakalayamıyorsam seninle, şarkının sözlerini şaşırıyorsam; sinirlenme... Güzel bir ezgi olurum ben! Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa; vazgeçme... Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben! Sen öyle tepkisiz, sen öyle hareketsiz bekle… Mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme... Çırpınır çabalar, hallederim ben! Ben gülümsemeye çalışırken, kırılan yanlarımızı onarırken; sen öylece geç karşıma ve sus… Tepkisiz kal yine... İşte o zaman arkama bakmadan giderim ben! Kendi vicdanını rahatlamak için yalanlar söyle kendine… Olgunlukla karşıla yaşananları… Gül geç içindeki yangına... Bilirim; vurdumduymaz tavırlarının gücüyle, iyileşirsin sen! Son kez söylemek istedim… Beni düşünme sakın... İyiyim ben..!!! |
Konu Sahibi Medineweb 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Medinewebli önlisans İlahiyat 1.sınıf öğrencileri... | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | nurşen35 | 87 | 33499 | 23 Mayıs 2015 21:53 |
Gülmek isteyenler tıklasın :))) | Videolar/Slaytlar | Kara Kartal | 3 | 4076 | 10 Mayıs 2015 16:16 |
Cumartesi Anneleri’nin ahı/Can Dündar | İslami Haberler | Medineweb | 0 | 2731 | 10 Mayıs 2015 16:13 |
Ayın Üyesi ''zeynepnm'' | Ayın Üyesi | 9Esra | 13 | 8959 | 30 Nisan 2015 14:29 |
Müzemmil suresi bize ne anlatıyor | Tefsir Çalışmaları | Medineweb | 0 | 3330 | 19 Nisan 2015 15:45 |
23 Şubat 2013, 23:52 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Son Kez Söylemek İstedim ..
Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa; vazgeçme... Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben! Sen öyle tepkisiz, sen öyle hareketsiz bekle… Mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme... Çırpınır çabalar, hallederim ben! Ben gülümsemeye çalışırken, kırılan yanlarımızı onarırken; sen öylece geç karşıma ve sus… Tepkisiz kal yine... İşte o zaman arkama bakmadan giderim ben! emeğine sağlık
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
24 Şubat 2013, 14:51 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: Son Kez Söylemek İstedim ..
uzgnuzgnuzgn
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
24 Şubat 2013, 16:16 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 22196 Üyelik T.:
30 Kasım 2012 | Cevap: Son Kez Söylemek İstedim ..
güzeld paylşm içn saolun
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |
06 Ocak 2019, 21:08 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İyiyim ben Hep aynı şeyler işte Uyku hapları Yalan dolan gülümsemeler İyiyim ben.. İnan pek yeni bir şey yok. Biraz yaşlandım tabi Seyrekleşti biraz saçlarım Belli etmedim ben pek, tenhalaştım... İyiyim ben...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Ocak 2019, 21:26 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 |
İyiyim ben işte; Biraz saçlar ağarmış, Dişler dökülmüş Yürüme ritmim düşmüş Gene de #Diyorumki İyiyim işte Sona son kala Herşeye rağmen Dimdik seni bekliyorum.. Azığım sırtımda Aşığın maşuğuna kavuşma anı Vuslat haliyle iyiyim işte; |
23 Ağustos 2023, 20:16 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa; vazgeçme... Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |