|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 26 Ekim 2014 (16:17), Konuya Son Cevap : 27 Mayıs 2024 (00:17). Konuya 321 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Kasım 2015, 22:48 | Mesaj No:191 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Deşifre...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
18 Kasım 2015, 11:02 | Mesaj No:192 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Deşifre...
Bugün Bulgar taraftarların astığı bir T-Shirt ve üzerinde "Avrupa'da İslâm'a Hayır!" yazıyor. yahu profil resmimizi bile fransa bayragı yapıyoruz halen bizi kabul etmiyorlar..................
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Kasım 2015, 14:31 | Mesaj No:193 |
Çicekten gülden bahceden cıkamayan Hocalarımız bu konuda ne der acaba ...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
23 Kasım 2015, 15:57 | Mesaj No:195 |
23 Kasım 2015, 22:41 | Mesaj No:197 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Deşifre... يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ Ey iman edenler! Müşrikler ancak bir pisliktir. tevbe 28.ayet
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
24 Kasım 2015, 13:36 | Mesaj No:198 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Deşifre... demişdiniz sanırım sizi duydular “Kenan Evren’in yaptığı her şeyi istisnasız onaylıyorum, insanlara dışkı yedirmek işkence değil. Ben bal gibi yerim” diyen Prof.Dr. Celal Şengör'e ders verdiği İstanbul Teknik Üniversitesi'nde dışkı ikram edildi. İTÜ Fikir Kulüpleri Federasyonu yaptığı eylemde Şengör'ün dolabına ve kapısının önüne kap içinde dışkı bıraktı. Paylaştığı fotoğraflara "Celal Şengör'e hediyemizdir. Belirttiği gibi içindekini bal gibi yemesini rica ediyoruz" notunu düşen FKF, dışkı dolu o kapları da paylaştı. DEMİŞLER
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
29 Kasım 2015, 19:23 | Mesaj No:199 |
01 Aralık 2015, 23:47 | Mesaj No:200 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Deşifre... Depresyona giren İsrail askerinden şok itiraf: 40'dan fazla Filistinli öldürdüm Bir İsrail askeri, katlettiği Filistinliler için 8 yıl sonra itirafta bulundu, 'Ben katilim' dedi. 2007 yılından bu yana İsraillilerin sürdüğü saldırılarda Filistinli masumları katleden İsrail askerlerinden biri, İsrail Devlet Komitesi önünde olaydan tam 8 yıl sonra gerçekleştirdikleri vahşeti itiraf etti. Galon kod isimli asker açıklamalarında açıkça “ben katilim” dedi. Gazze'ye yönelik 2007 yılından beri devam eden İsrail saldırıları sonucunda binlerce masum sivil öldürüldü. Bu operasyonlarda görev alan İsrail askerlerinden bazıları, gerçekleştirdikleri katliamlar sonrasında depresyona girerek katil olduklarını itiraf etmeye başladı. İsrail Devlet Komitesi'ne yaşadığı psikolojik sıkıntılar sebebiyle kendisine destek olunması için yalvaran bir asker, Filistinli masumların korkulu rüyası haline geldiğini anlattı. 40'dan Filistinliyi ellerimle öldürdüm İsrail ordusuna girmeden önce adını değiştirdiğini söyleyen Ido Gal Razon kod isimli İsrail askerinin kan donduran itirafları, 28 Kasım'da You Tube yüklenen video ile ortaya çıktı. İsrail'in 2007 ile 2010 yılları arasında Gazze'ye düzenlediği saldırılarda görev alan İsrail askeri Ido Gal Razon, İsrail Devleti Kontrol Komitesi önünde tanık olarak ifadesi verdi. Yayınlanan video kaydında Gazon, 40'dan fazla Filistinliyi elleriyle katlettiğini açıkladı. “Ben bir katilim, İsrail için öldürdüm" Razon, henüz 20 yaşındayken katlettiği Filistinli masumlar sebebiyle 2007 yılından bu yana psikolojik rahatsızlıklar yaşadığını da söyledi. “Onları sizin için bu ellerimle öldürdüm. 40'dan fazla insan öldürdüm. Ben bir katilim" diyen İsrail askeri, 9 yaşındaki küçük Filistinlinin yanı sıra öldürdüğü masumların gece rüyalarına girerek neden kendilerini öldürdüğünü sorduklarını anlattı. İsrail askeri gördüğü rüyaların etkisi ile altını kirlettiğini de açıkladı. Hemşirelik yapan annesini de yaşadıklarına şahit tutan İsrail askeri Razon, kendi isteğiyle değil de İsrail devletinin zorba tavrı doğrultusunda Gazze'deki el Magazi mülteci kampında yaşayan Filistinli masumlara saldırılar düzenleyerek onları nasıl katlettiklerini anlattı...... Sizleri Allah'a havale ettik. uzgn Ancak insanlara zulmedenlere ve yeryüzünde haksız yere taşkınlık yapanlara ceza vardır. İşte acıklı azap bunlaradır. ( Şura 42)
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |