|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 26 Ekim 2014 (16:17), Konuya Son Cevap : 14 Ocak 2025 (13:09). Konuya 323 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:321 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Ben küçükken kapılra Notlar atılırdı içinde dıa yazan yedi tane yazıp dagıtmasan başına felaket gelir diyede not düşerlerdi acaba içinde neler yazıyor du felaket merak ettim
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:322 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() "ya tarafsın ya da bertaraf" yazılmış olabilir diyeceğim de çocukmuşsun henüz o zamanlar pakparti iktidar değildi.)
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
![]() |
![]() | Mesaj No:323 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Menzil iç savaşı Giderek büyüyor 3 zengin kardeşin miras kavgasında açlık sınırında yaşayan akılsız müridleri birbirleriyle çatışıyor Peki neden ? Şeyhleri milyon dolarlik serveti kapabilsin diye ! Ümmeti Muhammed'i korumak için yapıyorlar(mış!) bu kavgaları. Allah'ım ümmeti Muhammed'e akıl fikir ver.. Ne akıl var ne fikir... Köpek olduklarını açık açık sergiliyorlar. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Babalarının ölümünden sonra; şirke bulanmış saltanatlarinin çöküşüne, asıl mevzunun paraciklar ve para kasaları, fakir yaşam sunup, milyon dolarlık mallar olduğuna herkesi şahit ettiler. Birbirlerini yemeyi bırakın. Alt tabakaya varıncaya kadar birbirlerinin gırtlağını sıkıyorlar. Evlat-baba ayrıştı. Dinlerini parça parça ederek birlikten bahsettiler, milleti köpek ettiler. En sonra pisliğe mahkum oldular. "Kimsenin kimse yerine bir şey ödemeyeceği, kimseden fidye kabul edilmeyeceği, şefaatin hiç kimseye yarar sağlamayacağı ve onların hiçbir yardım göremeyecekleri o günden sakının!"Bakara 48- 123
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:324 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Devletin gereğini yapmasını bekliyolar mış bide ![]() Sadaka kutusu kumbara dağıtsın müritleri oğulları lüks hayatıyla gezsin yesin içsin kibirli kibirli. millet salak olunca tasma takan çok olur abla. Havlamak köpeğinim demekmiş şunlardan daha insana özgü bişey çıkarmı?baba öldüğünde odasında 13 milyarlık kasanın derdine düşmüşler.biride çıkıp la gavsimizin o kadar parası mı varmış niye odasindaymiş dememisken köpek müritler kendileri demiş ben diyil parayı diğer kardeşe yedirmemek için kavga kıyamet.o pralar size yar olmaazzzz.anca afkururusunuz ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Deşifre | İslaminesil | Videolar/Slaytlar | 24 | 25 Mayıs 2024 00:01 |
Medineweb 2.sınıf HADİS dersi 3. ünite özeti ve soru cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 16 | 30 Mart 2021 10:36 |
Medineweb 2.sınıf HADİS dersi 4. Ünite Özeti soru cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 16 | 20 Nisan 2017 21:59 |
Medineweb 2.Sınıf HADİS Dersi 5. Ünite Özeti Medineweb | nurşen35 | Hadis | 5 | 20 Nisan 2017 21:57 |
Deşifre.. İslam Düşmanı Ünlüler.. | İslaminesil | Videolar/Slaytlar | 2 | 05 Ağustos 2015 18:31 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|