|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İSRA,Açılış Tarihi: 05Haziran 2008 (16:53), Konuya Son Cevap : 23 Şubat 2014 (18:45). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06Haziran 2008, 02:21 | Mesaj No:14 |
Cvp: colaya rengini veren böcekkk
| |
06Haziran 2008, 10:05 | Mesaj No:15 |
Cola üretimini görmedim, ne kullanıldığınıda sağdan soldan duyuyoruz.varsayalımki çok temiz meddelerden üretilsin. ancak zararlı olduğunu ve zalim toplumların arkasında olduğunu biliyoruz. bu onu olumsuzlamak için yeterli bir delil. İkincisi eskiden kola içerdim, içtikçe alışkanlık yapıyor yada bağımlılık. uzun zamandır içmiyorum. şimdi tadına baksam çok kötü gelir bana hatta bulantı oluşturur. oysa eskiden en çok sevdiğim tatlardandı.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
06Haziran 2008, 16:55 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 1032 Üyelik T.:
23 Mart 2008 | Cvp: colaya rengini veren böcekkk
colasız yemeğe oturmayan müslümanlara afiyet olsun. bi şişede bize gönderin.. neden mi..? banyo lavabo temizliği için. |
07Haziran 2008, 18:04 | Mesaj No:17 |
cola konusunda son bir uyarı !!!!!!!! Arkadaşlar,geçenki colaya rengini veren böcek konusundan sonra yazmak zorunda olduğum bir husus daha var.Geçen gün koyup koymama konusunda tereddütüm oldu fazla mide bulandırmamak için yazmadım.Ama siz bizzat google den bakarsanız daha iyi olur.Colanın ham maddesi meyan kökü denilen bir bitkiymiş googleye cola meyan kökü diye girdiğinizde görürsünüz Tüm bunlar colayı karalamak için birer komplo teorisi mi bilemem ama yine de insanın içini şüpheye düşürüyor.kararı siz verin ben buraya koyamıyorum herkesin midesi kaldırmayabilir | |
02 Kasım 2008, 12:43 | Mesaj No:18 |
tek kelimeyle iğrenç yalnız yaralı sinenin dediği gibi lavabo temizliğinde muhteşem işe yarıyor pırıl pırıl yapıyor (tecrübeyle sabittir) | |
03 Kasım 2008, 00:49 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: colaya rengini veren böcekkk
ya arkadaşlar tam da kola içerken olmazki tmm da biz ülkerin garantisine güvenerek içimiz rht bi şekılde tüketiyoruz kolayı olmadı şimdi ya ....o kdr şasırdım ki ne dicemi bilemıyorum yalnız böööööööğ demek geliyoi çimden
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
03 Kasım 2008, 00:55 | Mesaj No:20 | |
Cvp: colaya rengini veren böcekkk 1 cola da ben alayım. Alıntı:
| ||
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |