|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 12Haziran 2023 (20:31), Konuya Son Cevap : 12Haziran 2023 (20:31). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12Haziran 2023, 20:31 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | SEN AĞA BEN AĞA İNEKLERİ kim sağa? SEN AĞA BEN AĞA İNEKLERİ kim sağa? Çobanlık yapar mısın? - Yok almayayım. - Kim yapacak? - Afganlar.. - Tarımda çalışır mısın? - Daha neler yav! - Kim yapacak? - Türkmenler.. - Bebek bakıcılığı yapar mısın? - Ben kendi bebeğime bakmıyorum, başkasının bebeğine niye bakayım! - Kim yapacak? - Özbekler.. - Çay fındık toplar mısın? - Yuh daha neler! - Kim yapacak? - Afrikalılar.. - Sanayide, fırında, enjeksiyon makinesinde, İnşaatta, kazma kürek işinde çalışır mısın? - Yuh sen de abartma! - Kim yapacak? - Suriyeliler… SONUÇ - Defolup gitsinler... - Öyle mi... Ya bu işleri kim yapacak? - Bana ne hacı! Kim yaparsa yapsın. Sen bana devlette bir iş veya Sabah 9 - Akşam 5, vardiyasız ya da masabaşı güzel bir iş var mı, onu söyle! Amele miyiz biz? Netice itibariyle “SEN AĞA BEN AĞA İNEKLERİ KİM SAĞA” Ondan sonra MÜLTECİLER yüzünden işsizlik var edebiyatı... Alıntı
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Mihrinaz | 1 | 8 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 20 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 19 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 46 | 26 Ekim 2024 22:53 |
Bu sözleri muhalefet söylemedi valla Bahçeli... | Gündem/ Manşetler | Vasat | 10 | 209 | 24 Ekim 2024 20:24 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |