|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: Dün (16:04), Konuya Son Cevap : Dün (21:27). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
Dün, 16:04 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Suriyeli sanmıştım Suriyeli sanmıştım [url=https://hizliresim.com/1f4imql]
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Suriyeli sanmıştım | Serbest Kürsü | Kara Kartal | 2 | 25 | 17 Kasım 2024 16:04 |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 30 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 29 | 13 Kasım 2024 00:09 |
Bazı şeylerin içimizde Tutsak | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vasat | 11 | 306 | 02 Kasım 2024 14:07 |
"Gençlik elden gidiyor" sloganı. | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 209 | 27 Şubat 2024 11:02 |
Dün, 18:36 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Irkçılık hastalığının nasıl korkunç sonuçlara yol açabileceğinin göstergesidir bu vahşet. Masum bir çocuğun hayatına kasteden caninin ‘Suriyeli sandım’ bahanesi, toplumda nefret dilinin ne kadar tehlikeli hale geldiğinin kanıtıdır. Ümit Özdağ nazi elebaşının ırkçı söylemlerinin toplumda karşılık bulmuş halidir bu. Weyl olsun ırkçı faşistlere. Benim babam öldü, babama küfür etme” diyen küçücük bir çocuğun üzerine yürüyerek “Babanın k…” diye saldıran bir başka alçaklarsa Vatan, millet, Sakarya diye ortalıkta gezip küçücük bir çocuğa babası üzerinden küfür edenler… Memleketi bırakın kurtarmayı, savaş olsa sırt çantasını alıp yurt dışına kaçacak olanlar, gücünü yetim bir çocuğa gösteriyor. Vatanseverlik edebiyatınız batsın. Suriyeli sandım ne demek?
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Dün, 21:27 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Daha neler neler? Tramvayda toka satan çocuğa saldıran şeytansilar, kağıt taşıyana sataşanlar, suriyeli sandım demesi ülkenin kafasının yandığını gösteriyor. Aşırı karbonhidrat tüketimi beyinler çalışmıyor malum protein girmiyor bünyeye tavuk tüketmekten tavuğa dönen gidaklayan insanlar. Hay sizin insanlığınıza tövbe rabbim
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (1 Üye ve 2 Misafir) | |
Esma_Nur |