|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 08 Temmuz 2019 (19:21), Konuya Son Cevap : 12 Mayıs 2024 (20:09). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Temmuz 2019, 19:21 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Gül Şerbeti Yapımı (Taze Gül Yapraklarıyla) Gül Şerbeti Yapımı (Taze Gül Yapraklarıyla) Mis kokulu güller her yerde bulunmasada bulduğunuz zaman mutlaka deneyin bu gül konsantresi tarifini.. Rengi aynı bu güzellikte oluyor... İkramı hoş...Görüntüsü göz alıcı...Tadı ferah..Kokusu mis gibi bir gül şerbeti... Şifa olsun... Bol fotoğraflı bu tarif için; Malzemeler: 500 gr. kokulu gül yaprağı (kırmızı & pembe karışık) 1,5 türk kahvesi fincanı limon tuzu 4-5 litre su Renk aldıktan sonra: 1 su bardağı gül suyuna 3 su bardağı su damak tadına göre şeker Yapılışı: 1. Gül yapraklarını ayıklayıp temizleyin. 2. Beyaz kısımlarını elinizle ya da makas yardımıyla ayıklayın. 3. 2-3 su yıkayın ve süzülmeye bırakın. 4. Limon tuzunu bir miktar içme suyunda eritin. 5. Süzülen yaprakları varsa 5 litrelik cam kavanoza alın, yoksa farklı kavanozlara paylaştırın. Üstüne erittiğiniz limon tuzunu ekleyin. 6. Şişe doluncaya kadar üzerine su ekleyin ve kapağını kapatın. 7. Güneş gören bir yerde 10 gün, gölgede ise 15 gün kadar su, gülün rengi ve kokusunu alıncaya kadar bekletin. 8. Gül yapraklarını süzgeç yardımıyla süzün. 9.1 ölçü gül suyuna 3 ölçü su ekleyin. Şeker ilave ederek karıştırın ve soğutun. 10. Soğuk servis ediniz... [emoji257][emoji257][emoji257][emoji257][emoji257][emoji257][emoji257]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ÖSYM 2025 Sınav Takvimi | ÖSYM'den Duyurular | Mihrinaz | 0 | 21 | 14 Kasım 2024 11:14 |
Hazmedemiyoruz! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 7 | 86 | 13 Kasım 2024 15:52 |
Kadın İstihdamı | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 6 | 110 | 11 Kasım 2024 09:33 |
Yeriniz Kişiliğiniz | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | Vasat | 25 | 427 | 09 Kasım 2024 23:49 |
Şerefi Gemilerin Sırtında | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 65 | 02 Kasım 2024 20:04 |
08 Temmuz 2019, 20:18 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Mayıs 2024, 20:09 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bende reçelini çok severim ..Bi o kadar zahmetli ,Ama tadı mükemmel ,yapanların eline sağlık..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Benzer Konular | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kelebekler-İran Yapımı | Kara Kartal | Film Kutusu | 0 | 18 Şubat 2022 21:23 |
Reyhan Şerbeti / Medineweb Mutfağı | Mihrinaz | Şerbet ve İçecekler | 1 | 02 Eylül 2020 17:55 |
En Doğalından; Pastil Yapımı | Mihrinaz | Diğer Tarifler/ Bilgiler | 2 | 29 Aralık 2016 10:46 |
Cevizle Bebek Yapımı.. :) | Aysima | Çocuk ve Aile Sağlığı | 6 | 17 Kasım 2016 08:24 |
Misvağın makbulü taze ve yaş olanıdır | MuntazarElZeydi | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | 0 | 05 Şubat 2013 17:49 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|