|
Konu Kimliği: Konu Sahibi martin,Açılış Tarihi: 16 Ocak 2008 (19:35), Konuya Son Cevap : 17 Ocak 2008 (19:16). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() ......canlar feda Şehide ne yazmalı bilmemki Seslensem duyar mı ki? Kanın taze vatan toprağında Hangi alçak sıktı o kurşunu? Hangi kahpenin namlusuydu? Ölmedin sen! Bak şimdi daha dirisin... Sen vatana, vatan sana sevdalı “Gelmeyeceğim” dedin gelmedin. Ama şimdi daha varsın Daha da buradasın Daha içimizdesin... Ruhun sarmış dört yanı. Goncadan taze, Sudan berrak... Sen, meleklerin halkasında Biz, öfkeyle yoğrulmuş dualarda! “Vatan sana canım feda” derken sen, Teslimiyetini hayranlıkla dinlerken biz, İşte şimdi hep beraberiz... “Vatan sana canlar feda!” B.Âşık | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Şiirler ve Şairler | nurşen35 | 2 | 2012 | 28 Mayıs 2008 22:55 |
![]() | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 1 | 1500 | 12 Nisan 2008 12:22 |
![]() | Komik Paylaşımlar | Esma_Nur | 4 | 1870 | 17 Şubat 2008 17:52 |
![]() | Videolar/Slaytlar | kurtmehmet | 10 | 5204 | 29 Ocak 2008 19:03 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Belgin | 3 | 1756 | 28 Ocak 2008 20:53 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]() Sen, meleklerin halkasında Biz, öfkeyle yoğrulmuş dualarda! “Vatan sana canım feda” derken sen, Teslimiyetini hayranlıkla dinlerken biz, İşte şimdi hep beraberiz... “Vatan sana canlar feda!” Yüregine bilegine ve ellerine saglik sevgili kardesim | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 | |
![]() Alıntı:
sana takmıycam. ismin betül galiba. ecnebi bir nickten daha güzel di mi ? | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]() ![]() Takın efendim fark eder mi ??? Bu arada evet Betül Aşık... Ama dikkat edersen o gerçek ismi... Takma ismi ecnebi olsa fark eder mi??? Hem madem o kadar dikkatlisiniz neden nick diyorsunuz kine :P siz bana taktınız ama ben size takılıyorum kızmayınn | |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 | |
![]() Alıntı:
güzeldi ![]() | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
![]() Bu hafta Şiir haftası oldu.Ne cevherler varmış böyle.Şiirle atışmalar falan ![]()
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bir feda, bir veda, bir Emânet. | EyMeN&TaLhA | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 29 Ağustos 2014 08:35 |
Anam Babam Sana (s.a.v) feda olsun Ya Resullullah! | TÜRKcan | Hz.Muhammed(s.a.v) | 3 | 04 Eylül 2008 07:52 |
Canımız Onlar İçin Feda Olsun | Huzurİslam | İslam/Dinler/Mezhepler | 1 | 20 Temmuz 2008 17:48 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|