|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2011 (00:26), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2021 (07:18). Konuya 872 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:31 |
Durumu: ![]() Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | ![]() Ay bende tam bilmiyorum , kurstaki hocamız öyle demişti. Geçenlerde de bi yeterlilik telaşı vardı , o yeterlilik size değil kpssi olan ya da fahri görev yapanlara dedi .
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
![]() |
![]() | Mesaj No:32 | |
Durumu: ![]() Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:33 |
![]()
Arkadaşlar benim yeterlilik belgem var.E şimdi bende mi bidaha girmek zorundayım acaba? herhangi bi bilgisi olan var mı? ben 3 yıl geçerli diye biliyorum 2010 da almıştım ben.
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:34 |
18 Kasım 2011 | ![]() Ah bi bilsem :( Genel kültür soruyolar mı bu sınavda ?
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
![]() |
![]() | Mesaj No:35 |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 Üyelik T.:
13 Aralık 2011 | ![]()
bi iki tane de vardı sanırsam genel kültür öyle hatırlıyorum
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:36 |
18 Kasım 2011 | ![]() Sağol Aslıcıım ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:37 |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 Üyelik T.:
13 Aralık 2011 | ![]()
rica ederim canıımm
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:38 |
![]()
selamün aleyküm arkadaşlar.... yeterlilik sınavı 2012 de mart ayında.... diytanet 2012 nin takvimini yayınladı...diyanetin sitesinde mevcut....
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:39 |
18 Kasım 2011 | ![]() Diyanet Yerterlilik Seviyesi Sınavları hakkında sorularınızı , bilgilerimizi burada paylaşalım inşALLAH
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 19 Kişi okuyor. (0 Üye ve 19 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
DHBT İstişare bölümü | Medineweb | DHBT-İstişare/Sohbet Alanı | 873 | 30 Eylül 2023 20:04 |
KPSS istişare bölümü | JAZARİ | KPSS İstişare/Sohbet | 553 | 24 Ekim 2020 17:19 |
Dhbt Fıkıh Deneme Sınavı | nurşen35 | Fıkıh | 0 | 07 Ekim 2018 18:26 |
ERZURUM İLİTAM (Atauzem)öğrencileri ders çalışma ve istişare bölümü | Medineweb | İlitam 4.Sınıf Dersleri | 40 | 09 Şubat 2018 01:15 |
DHBT soru-cevap bölümü | Medineweb | DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler | 451 | 20 Kasım 2016 14:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Gerçekten Biz sizi yakın bir azab ile uyardık. Kişinin kendi ellerinin önceden takdim ettiklerine bakacağı gün, kafir olan da Ah, keşke ben bir toprak oluverseydim diyecek. (Nebe-40) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Bismillah de, sağ elinle ve önünden ye. Üzerinde Allah'ın ismi zikredilmeyen yemeği şeytan benimser. | Bu meydan-ı imtihanda olanlar, başı boş değiller; saadet sarayları ve zindanlar onları bekliyorlar… - (Sözler - 52) |
|