|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 04 Nisan 2014 (20:40), Konuya Son Cevap : 05 Temmuz 2014 (21:29). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]() Korkmuyorum artık Ölümden.. [DM]xnm1iy_korkmuyorum-artik-olumden_music[/DM]
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 7848 | 13 Kasım 2017 21:19 |
![]() | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 3 | 1880 | 13 Kasım 2017 18:55 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1832 | 12 Kasım 2017 07:51 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1644 | 16 Eylül 2017 21:06 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 1821 | 16 Eylül 2017 21:04 |
![]() | Mesaj No:2 |
20 Mart 2014 | ![]() Yarınlar için bildiğim kesin gerçek, ölüm!.. Her an gelebilecek we her canlıya gelecek olan, kimine soğukluğu, kimisine de sıcaklığı hissettiren ölüm! ”Ölüm!” ne kadar kolay sadece dört harf, iki hece. Ama ne kadar da soğuk we gerçekce öyle değil mi? Bir gün herkesin muhakkak tadacağı, o ”ölümlü” etiketine sahip olacağı isimdir.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
20 Mart 2014 | ![]() Her nefis ölümü tadıcıdır. Biz sizi, şerle de, hayırla da deneyerek imtihan ediyoruz ve siz bize döndürüleceksiniz. (Enbiya Suresi,35)
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]()
Olsun be gönlüm... Ölüm O'nun eliyle olduktan sonra, Ölüm de güzeldir... Sen canları Azrail mi alır sanırsın? Azrail de kim ola? Canları alan Allah'tır... Sen Allah'a aşık bir gönül taşıyorsan eğer, Ölümden bu korku niye? Sevgilinin elinden zehiri bile şerbet der içeriz. Yeter ki ölüm olsun sevgilinin şerbeti... Onu da kana kana içeriz. ali70
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | ![]() Korkmuyorum ölümden artık çünkü; Cennetin ucuz , cehennemin ise lüzumsuz olmadığına inandım. Cennetteki nimetlerin varlığına kavuşma inancını hiç yitirmedim. İyiki ölüm varmış deyip, ölümün büyük bir nimet olduğunu kabullendim. Neylerse güzel eyler dedim yaradanın işine hiç karışmadım, Hiç zalim olmadım ve onun rızası için çok ağladım, Böyle olduğum için yıllarca tek kaldım, Bildiğim doğrulardan asla yılmadım, Herkesi kendimden üstün gördüm, Başkaları gibi zengin-fakir arasında ayırım yapmadım.
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
20 Mart 2014 | ![]()
Müslüman ölüm üzerinde de çok düşünmelidir. Çünkü ölümü düşünmek insanın ALLAH’a olan korkusunu arttırır ve O’na yakınlaştırır. Rabbinin huzurunda hesap verememekten korkan insan, ALLAH’ın buyruklarına karşı da çok titizlenecek, herşeyi Rabbinden umacaktır. Böyle bir insanın ALLAH’a olan teslimiyeti de çok artar. İslam’da kadere teslimiyet de çok önemlidir. Herşeyin ALLAH’ın kontrolünde olduğunu ve bir hayırla yaratıldığını bilen insan, Rabbinden razı olur ve kensine izlettiği olayları büyük bir tevekkülle izler.
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Durumu: ![]() Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | ![]()
öyledir kardeşim ama ölümden sonraki hayat, berzah alemini bilemiyoruz belki de daha iyidir Allah bilir
__________________ 💛💙 |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Çok güzel olmuş Emeğinize sağlık kardeşim.. Allah razı olsun...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 | |||
20 Mart 2014 | ![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
ÖLÜMDEN Korkuyorsun Değil mi ?../medineweb | su damlası | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | 15 | 19 Aralık 2018 21:16 |
Ölümden Sonrası Hakkında | Verda_Naz | Hadis-i Şerif | 2 | 23 Nisan 2014 22:54 |
Ölümden Sonra Yaşanacaklar | Esma_Nur | Videolar/Slaytlar | 6 | 01 Şubat 2013 16:10 |
Ölümden Sonra | enderhafızım | Videolar/Slaytlar | 0 | 11 Aralık 2012 15:52 |
Ölümden Sonra | Ahmet Yesilyurt | Videolar/Slaytlar | 0 | 21 Nisan 2012 20:07 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|