|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 30 Mart 2015 (11:16), Konuya Son Cevap : 06 Nisan 2015 (10:36). Konuya 41 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:31 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | ![]()
Tabi haklisiniz sayin editim cayi siz yaptiniz ya bir kat daha degerli olmali....biz gariban uyeler kurabiye ve pasta yapabildik anca ![]()
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
![]() | Mesaj No:32 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
![]() | Mesaj No:33 |
![]()
zeynepnm daha gelmezsen ikramlarından bizim tatmamız makul görünüyor ![]() ![]() | |
![]() | Mesaj No:34 |
![]() aöf 2.sınıf istişaredeyim zannettim bi an. ![]() Rabb im arkadaşlıklarınızı daim etsin inşaallah.sizler bizim geçen seneki grubumuz gibi dağılmayın sakınn.. ben çok özledim grubumuzu .. ![]() sizlerin arada yazışmalarınıza şahit olunca hepinizi geçen seneki arkadaşlarımla benzeştiriyorum... ![]() bende sorumu sorayım gelmişken ![]() medinewebte en iyi arkadaşlarınız kimler? yani sıklıkla sitede yazıştığınız...o arkadaşlarınızı sizden bir kelimeyle dinlesek fena olmaz ![]() selametle... selam ve dua ile... | |
![]() | Mesaj No:35 | |
Durumu: ![]() Medine No : 38151 Üyelik T.:
23 Ocak 2014 | ![]() Alıntı:
![]() hmmmmmmmmm.. nefis görünüyor canım çok teşekkür ederim.. ![]() | |
![]() | Mesaj No:36 |
23 Ocak 2014 | ![]()
Allah'ım ben neler kaçırmışım böyle ... güzel havanın ve güneşin tadını çıkaralım diye oğlumla 3-4 saattir dışarılardayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | Mesaj No:37 | ||
23 Ocak 2014 | ![]() ![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() | ||
![]() | Mesaj No:38 | |
amin inşallah hocam.. ben ilahiyata başladığımda zorlanmıştım (özellikle Arapçada ![]() ![]() soruya gelince ;forumda görüştüğüm arkadaşlarım canım sınıf arkadaşlarım sevda,nurşen abla, fedra ,esra zaten sizlerde iyi tanıyorsunuz ![]() ![]() hepsi candan ,Allah rızasını gözeten ,calışkan insanlar, Rabbim iyiki karşılaştırmış bizleri.. ![]() ![]() ![]() | |
![]() | Mesaj No:39 | |
![]() ![]() | |
![]() | Mesaj No:40 | |
![]() ![]() | |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bu Haftanın Misafiri''ibrahim73'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 25 | 16Haziran 2013 19:27 |
Bu Haftanın Misafiri ''güll'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 59 | 26 Mayıs 2013 14:29 |
Bu Haftanın Misafiri ''verayy'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 46 | 19 Mayıs 2013 14:13 |
Bu Haftanın Misafiri''pehlivan'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 73 | 12 Mayıs 2013 14:27 |
Bu Haftanın Misafiri ''keles'' Kardeşimiz | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 67 | 05 Mayıs 2013 15:44 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|