|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seher Yeli,Açılış Tarihi: 06 Mart 2009 (18:00), Konuya Son Cevap : 16 Eylül 2022 (16:17). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Mart 2009, 18:00 | Mesaj No:1 |
Bak!... Bak!... BAK!... Etrafinda Kİ TÜm Olumsuzluklara Bak.. Sonrada Sana Werİlen GÜzellİklere.. Yalniz Kaldiginda.. En Kotu Aninda.. Kİme SiĞindigina Bak......... Mutlu Oldugunda... Bunu Sana Nasİp Edene Bak.. Annenİn SeVgİsİne Bak.. Bu Sevgİyİ Ona Verene Bak.. AĞladiĞinda GÖzyaŞlarina Bak... Onu ÜzdÜĞÜmÜzde Ne Kadar AĞladiĞini Sen.. DÜŞÜn.. Ve YaĞmurlara Bak......... Ve ŞÜkret Aldatildiginda İÇİndekİ Aciyi Tat Bu Aciyi Sana Tattirana Bak.... TÜm Kullari Onu AldattiĞinda Ondakİ Aciya Bak.. AldatildiĞinda HİÇ AffedemedİĞİne Bak.. Mİlyarlar Onu Aldatiyo.. . Ama Bİzİ HerŞeye Rahmen... Affedİcek OluŞuna Bak.. Takimin İÇİn Taraftar Olarak Yaptiklarina Bak. Rabbİn İn Kulu Olarak Sen Yaptiklarina Bak. Sadece Sana Yol Werene Bİle TŞk Etmene Bak.. Bİrde TÜm Ewrenİ Yollarina Serene Bak.. Ayip Deyİpte, Yanindan UzaklaŞtirdiklarina Bak.. YaptiĞin Ayiplarda Bİle Yaninda Olana Bak.. GÖzlerİnİn GÖrdÜklerİne Bak... Hİssetİrİpte Sana GÖstermedİklerİne Bak.. Bak Yaziyorum Bu Kelİmelere Bak.. Her Kelİmesİnde Bİr De Kendİne Bak.. Ben Onun Kuluyum Sende Onun Kulusun Ben Yazdim Sen De Okudun Şİmdİ Sen Yaz O Okusun.
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
Konu Sahibi Seher Yeli 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
20 kuruş (Bir İmamın İmtihanı) | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | maşuk | 3 | 2747 | 18 Nisan 2009 13:08 |
pc leşmiş insanlar | Serbest Kürsü | Seher Yeli | 0 | 1982 | 17 Nisan 2009 16:34 |
İmanın tadına varmak için… | Adap-Edep-Ahlak | Seher Yeli | 0 | 2109 | 15 Nisan 2009 19:45 |
Tüm kötülüklerden Allah’a sığınmanın sırları! | Adap-Edep-Ahlak | İLAHİ AŞK | 1 | 2120 | 15 Nisan 2009 19:43 |
Allah’la aramızı nasıl düzeltiriz? | Adap-Edep-Ahlak | Kara Kartal | 5 | 2315 | 15 Nisan 2009 19:37 |
06 Mart 2009, 18:16 | Mesaj No:2 |
Cvp: BAK!...
emegine saglık ablacım güzel bi paylşaım olmuş ALLAH razı olsun gözünle gör kalbinle işit o heryerde
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
06 Mart 2009, 20:02 | Mesaj No:3 |
Cvp: BAK!...
Gözlerim vardı görmemiştim Hiç böyle yürekten hissetmemiştim Sağol eline sağlık Kuluna göz verdin gör beni dedin Dil verdin bilene sor beni dedin Kalp verdin hayıra yor beni dedin Gördüm sordum yordum sana yöneldim | |
06 Mart 2009, 20:55 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: BAK!... Allahım Gün olur hayatin akisina veririm kendimi Gün olur tartmaya baslarim yaptigim seyleri Hak ettigim ve haksizliga ugradigim gercekleri Kaderin cizgisini anlamaya baslarim besbelli... Sikintimda aciyorum belkide sana sadece ellerimi ama o sikintiya sükranim aklima getirdigi icin seni Sen ne sevkatli sicaksin icime dogan o yalniz ve soguk gecelerimde Sehercim emeğine sağlık
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
06 Mart 2009, 21:33 | Mesaj No:5 |
ellerine sağlık seher kardeş!
Şiir işte budur!... Şiir anlatmalı, yol göstermeli..Okuduğunuz zaman hayatınızda kararlar alabilmelisiniz! Başarıyla bize ayna olmalı , Şiir. İşte Şiir erezyonunun içinde yakalayabildiğimiz nadide şiirlerden biri..Duru ve anlatımı sade, hemde direk hayatın içinden... Şiir kadar güzel olan başka birşey daha var tabiki: Bu şiiri bizimle paylaşabilecek ve bu şiiri gözden kaçırmayacak kadar kaliteli bir yüreğe saip olan kardeşimiz seher... Ve bunları bizimle bulup çıkartan bu güzel yüreğe de teşekkürler; ellerine sağlık seher kardeş...selametle! | |
07 Mart 2009, 12:19 | Mesaj No:6 | |
Cvp: ellerine sağlık seher kardeş! Alıntı:
Allah razı olsun
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | ||
13 Ekim 2021, 22:21 | Mesaj No:7 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |