|
Konu Kimliği: Konu Sahibi emin1905,Açılış Tarihi: 30 Ekim 2007 (16:57), Konuya Son Cevap : 04 Temmuz 2009 (11:25). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Ekim 2007, 16:57 | Mesaj No:1 |
7. cadde 7. cadde yedinci cadde sen gittin ne varsa gitti senle beraber cunku seni sevmekle baslamisti hersey aska kelepce vurulmaz amirim iste ellerim baskenti ben vurdum sucluyum ne olduysa 7.caddede oldu amirim mayisti agaclar henuz cicege durmus saatler coktan aksam olmustu.. bilirsin 7.caddenin delikanlilari baska olur daha dogrusu7.cadde baskadirda delikanlilar ona ayak uydurur.. henuz ilk voltada oltayla yanaklari yirtilan bir balik gibi kaliverdim ortada ask buysa adi zehra universite yillari ozamanlar gurbet bi yanda aglar sila biryanda anam doktor ogluna kiz arar oysa daha ac yatilip tok kalkilan sabahlar babam sikinti cekmesin diye harclik tasaarufunda dar zamanlar.. ama yigitlik var serde anadolu delikanlisini kim yikar.. ustelik milat daha zehraykan amirim anadolu delikanlisini kim yikar.. omer once doktor olacak sonra baba zehra once avukat olacak sonra anne zehradan oncesi deli omer zehradan sonrasi dert keder.. ask denen ok dusunce yurege zaman toz olurmus meger sevilenin ayak izinde mekan denen koz kulleriyle gomulurmus ezele seven sevilen tek hecede aradan cikarmis hersey sessizce boyle basladi isde amirim boyle boyle basladi davullar boyle sozler boyle basladi turkiye yer sarsildi halaydan gok indi dunya evine giren kimdi kimdi cikan amirim boyle basladi silahlar boyle patladi avuc iclerine yakilan kina kan oldu ictik kana kana nasil oldu anlamadik kor degil kor degil gozleri sonuna kadar acikti kursun once duvagina degdi zehramin sonra duvagini deildi doktordum ama yetisemedim hastahaneye 1oglan 1kiz duslerken dugun gecesi topraga verdik zehrami iste ne olduysa 7.caddede oldu amirim.. mayisti agaclar henuz cicege donmustu saatler coktan aksam olmustu omer yine delirmis milattan onceye donmustu tore dugunde gogu vurmaksa gok vurulmus zehram kandan gelinligiyle topraga doymustu bunuda boyle yaz amirim bunuda boyle yaz aska kelepce vurulmaz iste baskenti ben vurdum sucluyum toreyi bu ellerle ellerimle bogdum 7.caddede ben olu kalbi elinde artik serseri bir kursun kim olsa vurudum amirim kim vursa olurdum amirim.. can dustu kara topraga cananim dustu kursunlar gokte dagildi baharim dustu aska kelepce vurulmaz vurulmaz gayri cananim topraga dustu topraga dustu gelinlik kefene dondu kefene dondu... | |
Konu Sahibi emin1905 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başörtülü kız(TEVHİDE)'ın yazısı | Tesettür Konuları | kurtmehmet | 3 | 2425 | 28 Kasım 2007 23:31 |
Hayat Tiyatro | Şiirler ve Şairler | inzar | 2 | 1964 | 14 Kasım 2007 20:06 |
Okyanus yürekli dostlariniz olsun ! | Makale ve Köşe Yazıları | Aysima | 1 | 1865 | 14 Kasım 2007 20:01 |
iskendeer Palanın son kitabı Aşkname'den | Şiirler ve Şairler | Tuba_ | 19 | 8370 | 13 Kasım 2007 01:54 |
Merak Ediyorum Ne Yapardınız ? | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 3 | 2552 | 01 Kasım 2007 00:18 |
04 Temmuz 2009, 11:25 | Mesaj No:2 |
RE: 7. cadde
Hayatın bizi gözyaşlarına boğan bir hikayesi olmuş İnşallah hakikat üzenine layık bir hayat yaşayanlardan oluruz
__________________ Hüzünle titreyen gönle İnce bir ahh dokunur Kalbi kırık olanın Gönlüne ALLAH dokunur | |