|
Konu Kimliği: Konu Sahibi BANU AKSOY,Açılış Tarihi: 20 Kasım 2009 (13:06), Konuya Son Cevap : 20 Kasım 2009 (13:26). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Kasım 2009, 13:06 | Mesaj No:1 |
Masumiyet Masumiyet Değişen biz değiliz zaman Çekilin ey masum perdeler kat kat üstümüze Hadi zaman koş ipe sende Asıl bizim yerimize Soyut kavramlığınla tüm suçu sana yıkıyoruz Kalbimiz rahat Vicdanımızı sızlatabilecek bir gözünde yok senin Değişen ben değilim sensin Çekilin ey masum perdeler kat kalbime Hadi sür kalbini sende asılmaya Pamuk kalbinle tüm suçu sana yıkıyorum Kalbim rahat Vicdanımı sızlatacak üste çıkacak bir kalbinde yok senin Değişen hiçbirşey değil Benim Çekil ey masum perdeler dünyanın üstüne Sür beni ey zalim el Sandalyenin üstüne As beni tüm zulmetin şerefine İçiçe geçen sistemler tüm suçu yıksın üstüme Taş kalbiniz rahat Çekilin tüm ipler mazlumlar şerefine Sıkın ey urganlar boyunlarımızı Vicdanınızın soluk alabileceği bir atmosferi yok çünkü kalbinizin Şimdi yıkılın ey aynalar Dizilin ey gerçekler Doğrulun ey aynalar şimdiii... | |
Konu Sahibi BANU AKSOY 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
SOYADI AŞIK OLSADA BU AŞKI NE ANLAR ''o'' | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 2 | 1862 | 19Haziran 2010 01:32 |
Gelin Kalbimizde Çatırdayın Çocuklar | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 2 | 1788 | 11 Nisan 2010 01:47 |
Ruh Risalesi | Şiirler ve Şairler | Hazan Mevsimi | 1 | 2074 | 13 Ocak 2010 13:33 |
Müslümanın Zulmü | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 2 | 2313 | 05 Ocak 2010 23:44 |
Masumiyet | Şiirler ve Şairler | KayıpKentli | 1 | 2135 | 20 Kasım 2009 13:06 |
20 Kasım 2009, 13:26 | Mesaj No:2 |
RE: Masumiyet
Astığın şiir birden aşağıdaki şiiri çağrıştırdı zihnimde, paylaşmak istedim,Çen! Hepsi Bu Değişen ben değilim dönüşen savaş yaşlanmakla ıslanmak aynı şey: bir yağmurun gölgesinde ihtiyarlanmak şimdi ölüm bile yetmiyor acılarımızı tartmaya dostlar alıngan bir sahili pinekliyorlar bir merhabayı bıçaklar gibi artık selamlaşmalar değişen ben değilim dönüşen savaş artık zaman bile yetmiyor yaşadığımızı sanmaya yine de ışıklar bu kenti güzelmiş gibi gösteriyor geceleri... geceler... yani Ahmet Haşim in kafiyeleri... seni aklıma düşüren yerçekimi değil yalancı yıldızlar öyle uzaksın ki üflesem soğuyacaksın sarılsam okyanus bir aşka yetecek kadar ve anımsatacak kadar sebepsiz bir ölümü, acılarımız ve kafiyelerimiz var... işte hepsi bu kadar... Yılmaz Erdoğan | |