|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 13 Ocak 2010 (22:12), Konuya Son Cevap : 19Haziran 2024 (20:28). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Ocak 2010, 22:12 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Sabr-ı Sükut/ medineweb.net Sabr-ı Sükut/ medineweb.net İşledim sineme, Açlığında kaldığım sükut-u lisanı Karanlığa gömdüm binbir kere, Çığlığın keyf-i lügatını Hoyratça savurdum bütün sessizliğimi Kapattım, Ve bir kenara fırlattım yalan-ı insanı Örttüm geçmişe açılan tüm perdelerimi Sustum işte buyur herşey istediğin gibi Uçurumun kenarında hayallerim Katletmeye hazırken kendini, Kaybettim nakş-ı mekanı Yine bulamadım ki Selamet-i insanı. Artık israftan kaçmalıyım Vefasızlara yüreğimi, Yalancılara doğru bildiklerimi Duymayan duygulara Sözlerimi kapamalıyım En tenhasında yalnızlığı yanıma alıp Sadece sabr-ı sükutta kalmalıyım... Huzur (karalama defteri) 30/12/09 02:05 |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2409 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2639 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2364 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11634 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2053 | 09 Ocak 2010 00:08 |
17 Ocak 2010, 20:05 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | re: Sabr-ı Sükut/ medineweb.net SUSTUM! Suskunluğun misafiri olmaktan haz alıyor yüreğim! Musalla taşındaki cesedin suskunluğu kadar suskunum! Konuşmalara küstüm! Gemilerim artık kendime yol alıyor. Her zaman her yerde her istenileni anlatamıyorum. Kime neyi nasıl ispatlayacaksın! o halde suskunluğun elini tutuyorum. Merhem tutmaz öyle yaralarım var ki! Konuşamıyorum… İçime atıp susuyorum. Kurşun geçmez şartlanmış beyinlere söz geçiremiyorum. Sayfalarca susuyorum. Kelimelerimin dinlenmeye en çok muhtaç olduğu anlarda Beni anlayacak bana derman olacak birini aradığımda O çok (boş) konuşanlar kaçıyor. Sokağımın gece yarısı suskunluğa terk edildiği gibi Bende yüreğimi suskunluğun kucağına bırakıyorum Konuştuğum zaman mahkûm Sustuğum zaman zanlı muamelesi görüyorum. Ne yapacaksın kime gideceksin… Anlamsız konuşmalardan kendime sığınıyorum Zor olanı tercih ettim sustum… Boğazıma dizilmiş sözcükleri söylemeden haykıramadan içime atarak… Bir bilseler susan birinin gözlerinde çuvallar dolusu kelime olduğunu Ve yine bir bilseler söz tükenmişse en güzel cevabın susmak olduğunu… Tarif edemediğim acıları Hayal kırıklıklarımı susuşlarımla örtüyorum. Yüreğimin en ücra köşelerine inen zehirli oklardan Canım çok yandı! Konuşursam; Kırmaktan kırılmaktan Gözyaşlarımı tutamamaktan Kelimeleri yan yana getirememekten Yaralı kelimeler sunmaktan korkuyorum. Geri alınmayacak kelimeler adına; ağzımın sürgüsünü çektim! Şuan boğazımda düğümlenen kelimeleri çarmıha germekle meşgulüm Sustum… Ben sustukça suskunluğumun üstüne düşman gibi sözcükler yağsa da İncitseler de beni artık vakit susma vaktidir Korkup kaçtı Suçunu kabul etti Haksız olduğunu kabullendi diyecekler… Desinler… Dudağım mühürlü! Duygularım susuşlarımda saklı kalacak. Yıllardır biriktirdiğim hiç kullanılmamış kelimelerimi Devren satılığa çıkarıyorum. İlan verdim! Alan olmazsa kalbimin morgunda biriktireceğim... Sahi her susan haksız mıdır? Belki de her Suskunluğun arka planında ciltler dolusu anlamlar vardır. Kim bilir! Ve bir gün Söylenmemiş cümlelerimi zulama koyup gideceğim bu şehirden Varsın kaçtı desinler… Susacağım! |
14 Aralık 2018, 08:43 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Sabr-ı Sükut/Huzurİslam/medineweb.net Kaleminize Yüreğinize sağlık...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19Haziran 2024, 16:21 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olup da üstüne yağar ama rengareng gökkuşağı da, yağmurdan sonra çıkar....... EY DUAM...! Kalbimin Kırılan Yanlarına İyi Gelen Tek İlaç Sensin...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
19Haziran 2024, 20:28 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Kalbimin Kırılan Yanlarına İyi Gelen Tek İlaç Sensin...👏🏻
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |