|
Konu Kimliği: Konu Sahibi anahro,Açılış Tarihi: 15 Mayıs 2010 (13:09), Konuya Son Cevap : 15 Mayıs 2010 (23:59). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Mayıs 2010, 13:09 | Mesaj No:1 |
İÇİMDE HASRETİN VAR İÇİMDE HASRETİN VAR İÇİMDE HASRETİN VAR Ne güzel paylaşmak Ravza sevincini Görünce iki tanış birbirini. Musafayla kutlar ziyaretini Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah. Kâbe’den farklıdır Ravzanın safı. Gönülde Ravzanın say’ı, tavafı Tövbesidir Orhan’ın itirafı.* Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah. Biriktirmişte üçbeş kuruş Yaşlı, hasta Ravzaya yol tutmuş. Geçim, çoluk, çocuk bizi avutmuş Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Medineliler her an mescidinde Bin kat sevap alırlar her nefesinde Benim kurtuluşum şefaatinde--- Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Heryerde beş vakit ezan okunur Ravzada çok farklı bana dokunur. Adında kalbim acıyla burkulur Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Yaşla, Salât, selam karma karışık Her biri Zatına benden çok âşık Kimi çakır, kimi boyda beni aşık Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Her nefeste ismini ben anamadım Adını her duyuşta yanamadım “Orhan “diyen sesini duyamadım Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Sararken Ravzayı gecenin nuru Bir başka oluyor Ravza huzuru. Ama gönlüm duru, gözüm kupkuru Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Yeşil Kubbede geceye gizlenir Yeşil Kubbe gece başka izlenir. Gönüller gece de nurla süslenir Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Kara çekirge ayağın, başın ne--?- Ravzaya doğru böyle telaşın ne.? Adeta benimle bu yarışın ne.? Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Ya beyaz çekirge sıçrayışın ne.? -- Önümden adeta kaçmayışın ne.? Bana Ravzaya yol açmayışın ne.? Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Ölümünü kabul edmek zorundayım Ravzanda mahcupca huzurundayım Veysel Karaninin durumundayım Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Zatını kimisi grup grup selamlar Kimi yürüyerek, durup selamlar. Kimi ağlar, kimi susup selamlar Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Sakatlar, yaşlılar; gözü yaşlılar Uzaktan gelip sana kavuştular Muhakkak amaçlarına ulaştılar Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Herkes arkadaşıyla, ben yalnızım Seni kimseyle nasıl paylaşırım. Seni herkesten sakınır, kıskanırım Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah. Resim çekmedim Ravzandan Hep seninle olma havasından Kalbim daha güçlü bir kameradan Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Yeni ve ilk gelmiş belli Ravzaya Nasıl şukrediyor nasıl Mevlaya Başladım bu halini kıskanmaya Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Çekirgeler, kelebekler, böçekler İlla da Ravzanda mı öleçekler.? Resul aşkınımı göstereçekler Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Uhudda etrafın çok sık sarıldı Senin dişin, benim kalbim kırıldı Uhudun acısı bugünde vardı Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Resulsun, Nebisin hemde Habibsin Yaratılmama tek sen sebebsin. Şehadet edene hep bir sahibsin. Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Gönlüm değil, yolum ayrı düşüyor Çiğerim yanıyor, dışım üşüyor. Sensiz her nefes derdi deşiyor Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah ORHAN AFACAN , | |
Konu Sahibi anahro 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ABD ERİNİ ÖSO KOVDU | Şiirler ve Şairler | anahro | 0 | 1194 | 23 Eylül 2016 19:02 |
Nesilden nesile beş vakit ezan | Şiirler ve Şairler | anahro | 0 | 1502 | 26 Mart 2015 12:16 |
Torunun yarın 18 mart..çanakkale | Şiirler ve Şairler | anahro | 0 | 1473 | 22 Mart 2015 18:46 |
Müslüman kur'andan uzak oldu | Şiirler ve Şairler | anahro | 0 | 1592 | 11 Mart 2014 22:39 |
Bincanla seviyorum türkiyemi-orhan afacan | Şiirler ve Şairler | anahro | 2 | 1420 | 26 Kasım 2013 21:27 |
15 Mayıs 2010, 13:21 | Mesaj No:2 | |
RE: İÇİMDE HASRETİN VAR
Allah razı olsun Alıntı:
Hepimizin hali bu değil midir zaten | ||
15 Mayıs 2010, 23:59 | Mesaj No:3 | ||
RE: İÇİMDE HASRETİN VAR Alıntı:
| |||