|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 06 Şubat 2011 (20:47), Konuya Son Cevap : 07 Şubat 2015 (18:04). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Şubat 2011, 20:47 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Şiir Tadında Dua Şiir Tadında Dua Seni düşünüyorum şimdi… Günahımdan çok rahmetini.. Ve geldim işte.. Neyim var , neyim yok ise aldım,geldim.. Olanca günahımla,isyanımla…Olmayan şükrüm ve duamla geldim.. Geldim işte.. Geldim Rabbim.. Öyle yorgun düşmüş hâlde geliş ki bu geliş..Öyle yorgunum ki ALLAHım.. Alıversen.. Kurtuluversem bu yükten.. Dinleniversem… Dileniyorum işte kapında..Rahmetininin dilencilerini eli boş çevirmeyeceğinin bilinciyle dileniyorum.. Geldim işte sonunda.. Alırsın değil mi huzur kapısından.. Kapılar önünde koymasın değil mi ; öyle perişan..? Çaresizim şimdi… Öylesine çaresiz..Öylesine lâl.. Dışarısı soğuk şimdi…Dışarısı ayaz..… Huzurunun o sıcak iklimine muhtacım .. Şimdi yok yeri yurdu bu bedevinin,sokak çocukları kadar.. çöllerde kabul etmez artık ,günahlarımdan..! Lâ mekânlarda kaldım ALLAH’ım! .. Zaman tükendi artık... Tükendim ALLAh’ım.. Tek bir nefes aldırmaz oldu artık gafil yanım.. Muhtacım ALLAH’ım… Öylesine muhtaç.. Ah… Öyle açım ki hem de,rahmetinin tek bir damlasına.. Ey kalbimin sahibi.. Ey rahmeti ab-ı hayat iksiri.. Rahmetsizlikten kavrulan gönlüme nurlarını yağdırmaz mısın… ? Ey dertlerin biricik dermanı olan.. Ey ezeli ve ebedi dostu,kullarının… Geldim işte..Buradayım… Kabul etmez misin ? ‘’Kulum’’ demez misin?... Almaz mısın yoksa huzuruna ‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi.. Affetmez misin ALLAHım … Bunca günahıma bakıp da ret mi edersin..?! Şimdi ne olur Ey Rabbim,izin ver.. İzin ver huzuruna günahsız durayım.. Yetmez değil midir, bunca zamandır omuzlandığım günah yükümü..?! Günahımı alıp,bu yükten kurtarmaz mısın? Bunca zamandır işlediğim günahlardandır, sana varamayışım.. Sana gelişimi engelleyen tüm prangaları söküver ALLAh’ım.. ‘kULum’’ dediklerin arasına katıver bizleri de.. Sana layık kul olmakla şereflendir ALLAH’ım.. Abd olmakla huzuru bulalım.. Sıkıntılarımızdan kurtulalım abdiyetle.. Bağışla ALLAh’ım.. Cürmümüz çok… Ama..Ama,rahmetin daha çok.. Rahmetinden ümitvarım… Sen ki rahmetinin %99’unu kıyamette mü’min kullarına saklayansın… Geri kalan bir rahmetinle ,dünyada kaldır bu yükümüzü de huzurunda boynumuzu bükme ALLAH’ım.. Bilirim … Bilirim affedersin ALLAhım.. ‘Senin rahmetin okyanus, günahım ise okyanustaki adada bulunan ağaçtaki garip kuşun ağzında ;bir nohut tanesi ..’’ |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 5 | 184 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2358 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 168 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 205 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 202 | 16 Mart 2024 15:39 |
14 Mart 2011, 11:54 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Cevap: Şiir Tadında Dua
İzin ver huzuruna günahsız durayım.. Yetmez değil midir, bunca zamandır omuzlandığım günah yükümü..?! Günahımı alıp,bu yükten kurtarmaz mısın? Bunca zamandır işlediğim günahlardandır, sana varamayışım.. Sana gelişimi engelleyen tüm prangaları söküver ALLAh’ım.. Çok güzel ve manidar paylaşım..Okudum ve şevkini aldım..Emeğinize yüreğinize sağlık..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
07 Şubat 2015, 18:04 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Şiir Tadında Dua
Allah cc razi olsun canim cok guzel
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |