|
Konu Kimliği: Konu Sahibi talibetün,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2011 (23:15), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2023 (21:07). Konuya 31 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Ekim 2013, 00:23 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 22196 Üyelik T.:
30 Kasım 2012 | Cevap: Üyelerimizin kendi yazdıkları şiir köşesi
sevdasızlık benim ki yanlışlık uykusuz kalıp köşede sızmak benim ki Yıldızları saymak bütün gece Korkmak delice öğle korkmak ki bu olgudan olguyu dahi söyleyemiyorum size bu olgu bir problem Bu bir sevda mı ? şiirleri sadece aşık olan mı? yazar Ben gecelere aşığım gecelerdeki yıldızlara bazen sevdalı olanlara Ben karanlığa sitemliyim göz görmezmiş görmek istemeyince kulak duymazmış işine gelmeyince bari gözleriniz okusun size sitemliyim size! Artık atın şu televizyonları evinizden Şarkı dinlemeyin Aldatılıyoruz ve aldanıyoruz bazen öle zaman oluyor ki bilerek kanıyoruz dedim ya kulak duymazmış işine gelmeyince bari gözleriniz görsün Yüreğiniz okusun ben size sitemliyim size Ne'olur anlayın size sevdalı yüreğim Bu yüzden yazarım şiirleri Anlayan yüreğine kazısın anlamayan en azından hafızasına yer etsin insan sevdiğine küsermiş size küstüm ben...size!
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |
29 Ekim 2013, 19:42 | Mesaj No:22 |
Umudumun altında kaldı Beklediğimden az çok az biliyorum İnanın bana size bakıp çabalamamın boş olmasından korkuyorum! Çünkü böylesiniz durmanız gerekse durmazsınız Toplanın desek toplanmazsınız… Söylesenize siz kimsiniz? Hiç mi görmezsiniz? Yeter bıktırdınız Bu kadar kolay mı oyuna gelmeniz İzlemeyin yalan haberleri Gerçek haberleri izleyin desek Yeter sus artık dersiniz Söyleyin siz kimsiniz? Yoruldum artık bunu anlatmaktan Asıl beni yoran bunu anlamayan! Bu gün kutlamalar var Kimin aklında Suriye Mısır, Fas, Kimin umurunda Söyleyin kimin? İSLAM…
29 Ekim 2013, 19:58 | Mesaj No:23 |
Bir benmişim ağlayan sanki Bir bizmişiz kan ağlayan Baksana herkes seviniyor Sanki herkes mutlu bakıyor bu tabloya Seviyorlarmış neyi seviyorlar ki? Neden yalan söylüyorlar ki Cevap veren var mı? Benim yerime düşünebilen Beynim almıyor artık Duymak istemediğim için kıkırdayışlarını Kulağıma taktım kulaklığı Sonuna kadar açtım müziği Ve bu sözleri yazıyorum siz okuyun diye Beni anlar mısınız? Ne demek istediğimi Umut var mı kardeşlerim? Bunlar anlamaz diye yolun başında pes mi edeyim? Korkmaya başladım? Zor olduğu için değil Beni susturmasalar zor da olsa gitmeziyim bu yolda Gözlerimin kapanacağını biliyorum Ve bir daha açılmayacağını Ve bu bedenimin çürüyeceğini Öleceğimi biliyorum Peki ya siz Biliyor musunuz? Öldüğünüzde dirileceğinizi…
29 Ekim 2013, 20:03 | Mesaj No:24 |
yazmaya elim yetmiyor artık yazmaya dinleyeni okuyanı olmadığı için anlayanı olmadığı için yorgunluğumun ilk günü kutlama vardı bugün oysa kan ağlıyordu kardeşleri MISIR SURİYE ARAKAN daha nice nice bir sürü kardeşimiz ağlıyor etlerini parçalıyorlar sen burada kutlama yap kurt sürüleri onları canlı canlı yiyor sen öğün Türklüğünle sen öğün bakalım nereye kadar övün MÜSLÜMANLIĞINLA Müslüman kardeşin kan ağlıyor sen övün olmayan eserinle daha sana ne diyeyim be İNSANOĞLU!
12 Kasım 2013, 21:55 | Mesaj No:25 |
ben çalışmasam o çalışmasa siz çalışmasanız kim çalışacak bu dünyada Umudumun tükendiği yerden yeni bir umut doğar ölüm... Öleceğiz kimisi kanatlanacak kimisi yaralanacak durmadan yıkılmadan çalışmalıyız ki biz biz olalalım biz olmadan ölür isek işte o zaman kötü olacak bilmiyorum neden öleceğimi bildiğim halde neden bu açlık neden bu uykusuzluk ... bir af çekti yüreğim sızıdır şiirim... ben bu evrendeki zerrenin zerresiyim..
13 Kasım 2013, 11:32 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Üyelerimizin kendi yazdıkları şiir köşesi Gözlerim görmez dünyamı, kalbimde bir sancı, Sol yanı yaralı ve ebeleyecek kimsesi olmayan hep ebede kalan bir çocuk… Sen şimdi bir daha gelmeyecek misin Anne? Bir daha olamayacak mısın, bir daha ismimi sayıklayarak beni uyandırmayacak mısın? Her sabah ‘kendinle beni de götür.’diye ağladığımda elime şeker tutuşturmayacak mısın? Dayanamıyorum anne artık yapamıyorum…yapamıyorum yaaaa Dün rüyama gelmedin yoksa sendemi koptun benden anne.. Sanki sen bir serçeymişsin bende serçenin yavrusu kanadım kırık anne kanadım kırıkk :(
__________________ |
15 Kasım 2013, 21:31 | Mesaj No:27 |
insanlar sizlere ulaşabilr miyim? Bu kadar acı versenizde sizi bırakabilr miyim? hayır bırakamam düşüncesi dahi dolmaya kafi gözlerm ben bu gecenin ayı değilim ama ışık tutmaya basit bir mum olabilirim ne olur anlayın beni nefesim yetmez sözlerimi sizlere anlatmaya yanlış anlamayın beni ben haklı değilim Dilim haklılığımı değil yüreğimi anlatmaya çalışıyr ne olur anlayın ben sizin için yaratıldım beni daha fazla yormayın çünkü sizi böle görmek beni yoruyor bazen pes etemye zorlasada yinede ayaklarım size koşuyor
15 Kasım 2013, 21:55 | Mesaj No:28 |
ay olmak isteyen basit bir mumun dizeleri güneşi isteyen bir mumun göz yaşlarıdır bunlar Ben kendimi anlatmak istiyorum yoksa ben miyim bu çaba içerisindeki sizler için bu kadar basit mi? basitse benm için zorunlu kılan ne saat 20:52 bu saadece rakamlar mı ? sizin için sizin için... neyim ben saçmalık mı? bu saçmalığın içineki tek var olan dilim mi? yoksa oda mı saçmaa seviyorum izlemeyi, sizizleri insanları aklımdan çımıyor öncesi ve sonra siz düşünün artık beynimi ben bu gecedeki ayak izleri gökyüzündeki son yağmur tanesiyim...
18 Kasım 2013, 21:17 | Mesaj No:29 |
nefes almak bir anlıktır kesilince kıymetini anlamak sessizliğin içinde ağlamak suskunluğun içinde bağırmak... nefesim kesildi sanki hiç açılmayacak ciyerlerim sonsuzluğa kapadı sanki gözlerim kapaklarını şimdi ne yapmalıyım ruhumu yıldızlarla dansa mı yoksa sadece uyumasını mı sağlamalıyım? hangisinde huzurlu olur? yıldızlarda mı ? uykuda mı ? hangisinde mutlu olur kayboluşta mı? ağlayıştamı?
18 Mayıs 2023, 11:56 | Mesaj No:30 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |