|
Konu Kimliği: Konu Sahibi talibetün,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2011 (23:15), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2023 (21:07). Konuya 31 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Şubat 2013, 19:42 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 22196 Üyelik T.:
30 Kasım 2012 | Cevap: Mavi Pusula ( Amatör yazarlarımızın köşesi)
Gözlerim suskun ve bakıyor pencereden gizlice Usulca uzanan yoldur hayat Beklemeden tadılan yemek misali Gözlerim yaşlı Hayat öyle acı Suskun dilim, suskun yalanlara Suskun yüreğim hızla akan hayata Nedenini bilmeden yaşanılan olaylar Ders çıkarılmadan sorulan sorular Bekliyorum akan günü Biten güneşi Ben hüzünle akan bir günün ardından Yine benim suskun yüreğimin Kırgın hayatı…
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |
16 Şubat 2013, 21:49 | Mesaj No:12 |
ağlıyorum hüzün denizinde gören var mı gözyaşlarımı pek ya duyan varmı acı içindeki hıçkırıklarıı benki günahkar bnki günah işlemekten korkan ağlıyorum sonu olmayan bu gecede ağlıyorum vefasılığa ağlıyorum ahmaklığa ve saçmalığa pencereden bakıyorum hava soğuk yüreğimin külleri celalleniyor bedenim odun misali yanıp tutuşuyor kağıt misali sanki sana uçuyor... ey beni bekleyen sevgili bir asırdan beri bekliyor gözlerim seni !
16 Şubat 2013, 21:53 | Mesaj No:13 |
sussam olmuyor konuşsam ayrı dert... bari şiirde anlatayım beni belki... belki...
17 Şubat 2013, 17:27 | Mesaj No:14 |
sonu olmayan bir yola giriyorum hüzünle dalıyorum denizin üstünde evi yüzdürüyorum diyorlar ki neden bu kadar hüzünlü ve acıklı şiir yazıyorsun bende bilmiyorum NEDEN? soruyorum işte kendime ceap versene yüreğim NEDEN??
17 Şubat 2013, 17:27 | Mesaj No:15 |
sus dinle beni kırılan yüreğimi dinle sonsuz akan denizi sanki yok oldu gerçekler bilinmeyen diyarlarda yürüyorlar yalan olanlar neden beynimdeler beynim neden nedenlerde ve neden ben şiir yazmaktayım şiir yazmak için oturmuyorum masaya ellerim yazıyor durduramıyorum belkide bu benim cezam!
12 Mart 2013, 11:32 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Mavi Pusula ( Amatör yazarlarımızın köşesi) Ey yar!!hasretimsin, Buğulu camda ,düşlerimsin, Seni arar oldu bu yürek, Alev alev yanan özlemimsin.. sen ey yar !!istersen gelme Düşlerime, Karşıma çıkma görünme gözlerime, istersen güvenme sözlerime, İnanma istersen sevdiğime, Yanmış bu yürek, özlem duyuyor hasretine... su damlası..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
12 Mart 2013, 11:37 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Mavi Pusula ( Amatör yazarlarımızın köşesi) Hani özlem duyarsın ya, Hani aklına düşer ya, Hani gözlerin arar ya, Hani ellerini uzatırsın Boş gelir ya, İşde öyle yar, Ulaşamadığım, Hasretinle yandığım Ve sonun da garip kaldığım HASRETİMSİN.. su damlası...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
12 Mart 2013, 11:38 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Mavi Pusula ( Amatör yazarlarımızın köşesi)
emeginize saglık cok güzeller yazdıklarınız..
|
02 Nisan 2013, 16:07 | Mesaj No:19 |
Ezanlar Okunuyor Sessiz sessiz yükseliyorken sesi, Tutarken ellerinden herbir zerresi, Bırak yansın bu dünya ateşi, Sen kurtar ahiretini. Her vakit bir cihat değil sanma, Nefsin terbiyesi bu eyvahla yanma, Başını her kıbleye koyduğun anda, Dökülürcesine kuru yapraklarından Yeşerircesine, Açar akşam sefaları hamd ile Yayılır nurun ışıkları dört bir yana Karanlığın o büyük aydınlığında. Canın cananın bir oldumu tamam Ne isterim,ne köşk,ne han,hamam Dökülsün gözlerden inci inci yaşlar En güzel yolculuk secdede başlar Hiç bitmesin,haykırsınlar "gel"diye Buyuranlara hoşgeldin, Duyamayanlara nafile... Seda Turan | |
26 Ekim 2013, 00:15 | Mesaj No:20 |
30 Kasım 2012 | Cevap: Üyelerimizin kendi yazdıkları şiir köşesi
ben geldim Merhaba geceler Merhaba şuanda televizyon izleyen Beni bilmeyen beni duymayan insanlar merhaba... Öyle bir oyunun içindeyiz ki Bakmayın gözlerim kanarsınız Gözlerimden şu saatte akan uykuyu mu yazmalıyım sizlere Kanıyoruz benim kandığım gib Artık kalmadı bütünsel düşünme Kendi haatına bak gerisini düşünme! işte bu zamanın hayatı sadece kendini düşünme kısaace bencilce biliyorum korkuyorsun yüreğim Korkunu yazıyorsun Biliyorum anlaşılmamaktan korkuyorsun Tuhaf yinede yazıyorsun deryaydı buralar gül bahçesiydi geldiler kopardılar! ne gül kaldı ne çiçek! şimdi buralar cehennem gibi ateşten gömlek!
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |