|
Konu Kimliği: Konu Sahibi talibetün,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2011 (23:15), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2023 (21:07). Konuya 31 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Aralık 2011, 23:15 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Üyelerimizin kendi yazdıkları şiir köşesi Üyelerimizin kendi yazdıkları şiir köşesi NE OLUYOR Yıl 1960 martın 23 ü Ramazanın 25.günü Her yer karanlık Ve saat gecenin üçü Ne var Urfa ipek palasta Ne var 27.nolu oda da Ne oluyor Bir asrın müceddidi nur üstada Kıvranırken ateşli sancılarda Rahat bırakmıyor seni Vekaletten gelen zalim emirler Öte yandan Zübeyr Yüksel Hüsnü ve Yeğin abiler Yeni sabah doğuyor Ezan-ı muhammedi okunuyor Fakat kımıldamıyor neden Ne oluyor Nur üstada ne oluyor Gece karanlık sessiz sakin ve Bayram Yüksel nöbette Üstadın üzeri iyice örtülmekte Ama her zamanki gibi Sabah namazını sormuyor neden Ne oluyor Bir asrın müceddidi nur üstada Çimenler yaslı ağaçlar dağlar taşlar aynı Her kuş acı ötüşüyor diller acı acı Urfaya akın ediyor kor kor dizi dizi Doluyor yayılıyor yol yol Anadolu halkı Gönüller kırık kalpler buruk Ah ne var Urfa ipek palasta Ne oluyor? Asrın yılmayan mücahidi NUR üstada aslında çok hassas bir konu fakat kendi yazdığım şiiri sadece paylaşmak istedim
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
Konu Sahibi talibetün 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Pratik Bilgiler Ev ve Mutfak İçin Püf Noktaları | Pratik / Faydalı Bilgiler | Mihrinaz | 1 | 186 | 14 Ekim 2023 13:15 |
Enteresan Birşey Bu Karbonat | Pratik / Faydalı Bilgiler | talibetün | 0 | 134 | 14 Ekim 2023 13:13 |
Hadi yünden avize yapalım :) | Videolar/Slaytlar | talibetün | 1 | 2310 | 12 Şubat 2013 00:07 |
mübarek kadir gecesinde bir kızım daha dünyaya... | Serbest Kürsü | talibetün | 13 | 5967 | 17 Ağustos 2012 18:05 |
8 yaşındaki çocuğun sohbet ağlaması | Videolar/Slaytlar | talibetün | 0 | 1897 | 08 Ağustos 2012 18:37 |
23 Aralık 2011, 19:48 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Mavi Pusula ( Amatör yazarlarımızın köşesi)
Güzelliği paylaşdığın için tşkler. devamını tüm arkadşlardan bekliyoruz
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
30 Kasım 2012, 21:12 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 22196 Üyelik T.:
30 Kasım 2012 | Cevap: Mavi Pusula ( Amatör yazarlarımızın köşesi)
Yalancı sen misin ? Bana doğruyu öğreten yalanlarının içinde kaybolan yalancı yoksa ben miyim ? Yanlış anlayan söylesene kim yalan yalnızlığın kor ateşinde kaybolan. Sessizce yağan yağmuru izliyorum bazen ağluyor bazen gülüyorum acınası halde olan yalancı seni görünce hüzünle doluyorum kime faydan var hüzünden başka ya da… kimin için doğruyu söylersin hayatta boynu bükük annene mi ? Kanadı kırılan sevgiline mi? Tek bir sorum var yalancı kırılan kanadın tedavisi olur mu? Yüreğin buna ne cevap verir yalanı mı doğruyu mu ? |
30 Kasım 2012, 21:15 | Mesaj No:4 |
Yerdeki melekler bir ananın göz yaşı kadar bin şehidin kan damlası gökteki yıldızlar kadar karanfil parçaları. Ey şehit anaları sessiz ağlayın sitem etmeyin gökte yıldız damarda kan şehitler bu vatana kurban sanma ki boşa aktı bu kan sanma ki boşa ağladı anan. Kana susadu toprak şehidim türküm, türk doğdum, türk öleceyim. Işte o zman huzura ereceğim |
30 Kasım 2012, 22:18 | Mesaj No:5 |
sonsuzluğu al gönlüne sevdanı işte o en duru güzelliği al tak gönlüne gecedeki yıldızarı sakın ha söndürme .... |
30 Kasım 2012, 22:30 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Mavi Pusula ( Amatör yazarlarımızın köşesi) Alıntı:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
30 Kasım 2012, 22:31 | Mesaj No:7 |
Hani derler ya suskunluk geceler haram diye hani o yeşil bakan gözlerin anlatır mı gerçeyi? Hani taktığın gülümseme maskesi nerde ? Hüznünü koynuna takta gel gecelerdeki yıldızları taç yap saçlarına sadece sus bırak konuşsun gözlerin sen sadece bak gözlerinle etrafa bırak anlamasalar seni anlamasınlar bırak suçlu olan onlar olsun gözlerinin yeşilinde Her insan yalnızdır kendince Kim demiş dost var diye, Hani ağlarken kim gördü seni Dİyenler yanlış demiş yalan yalandır diye Diyenler yanlış demiş hayaller hayaldir diye Her hayel bir gerçektir görebilene. Gözlerinde hüzün görüyorum, Görmek istemediyim en durgun noktada Yalnızım deme sakın bana Yalnızsın ruhun yanıyor yalnızlığın kor ateşinde Yalnızsın okyonusta uçan kelebek gibi yalnız.... Yaalnızsın görebilene! |
30 Kasım 2012, 22:32 | Mesaj No:8 |
inşllah kendimi ifade edebildiyim tek yol şiir yazmak |
01 Aralık 2012, 19:33 | Mesaj No:10 |
Bir şiir yazmak istiyorum Hüzünle süslenmiş gecelerdeki yıldızları Yazmak istiyorum içimdeki öfkeyi Anılar, bazen kılıç bazense deniz oluyor yüreğimde Ne yapmalıyım söyleyin ne yazarsam şiir olur Bir şiir yazmak istiyorum Başından sonuna kadar ağlatan Öyle bir şiir ki Eşi benzeri olmayan, yüreklerdeki yalnızlığı kavuran, Ey gözlerim iyi bakın gökyüzüne Ve gönlüm iyi işle duyguyu, Ağlayın durmayın, ağlayın gözler Susun yalanı konuşan diller Gecedeki yıldızları inkâr edenler… Bir şiir yazmak istiyorum , müzik gibi Ağlayarak yazmak istiyorum bu şiiri Alev alev yanan ruhlara Bir odunda ben atmak istiyorum Bu şiir öğle bir şiir değil Öylesine yazılmış ya da öğlesine geçen bir duygu değil Suskunluğu kaleme alıyorum, yalnızlığı işliyorum geceye Söylesene hani yazılmazdı yalnızlık Kim demiş okyanustaki balık çift diye Ağlayın ya da hayır durun, ağlamayın sadece bir şiir yazmak istiyorum ben… Belki dertleşmek istiyorum, Lakin bunu dahi bilemiyorum İçim buz gibi soğuk Dışım yanıyor alev gibi Gönlüm uçuyor kelebek misali Üç günlük ömrüm kaldı Bunu nasıl kaleme alırım… Yaşım 15 Bir şiir yazmak istiyorum Kelimler yetmeyen Sadece kelimelerden ibaret olmayan Boş bir sayfa sunmak istemiyorum önünüze Farklı olsun benim şiirim Şairim diyemem ama Şiir yazmak istiyorum ben. Bilinmeyen diyarlarım var Dolaşırım bıkmadan, yorulmadan Belki sadece düşünür, beklide Yeniden doğarım gökyüzünden Bir şiirle… Zümrütü Anka gibi küllerinden.
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |