|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 28 Mayıs 2012 (09:21), Konuya Son Cevap : 28 Mayıs 2012 (23:18). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Mayıs 2012, 09:21 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bir müjde gizli bulunamayan halimde... Bir müjde gizli bulunamayan halimde... kuşların kanat seslerini duyuyor musun? ! kafesinden çıkmayı başaran, özgürdür artık, kafese mahkum kalan esirdir.. Nefs gibi.. Ah teslimiyet… Tabi olmak ve yol almak.. Yakalayan için ne büyük şeref kaynağısın.. Yolcu için ne muazzam yoldaşsın.. Seyr.. Tutsak olalı ben sana.. Umut ile umutsuzluk arası her demim.. başı var sonu yok cümlelerimin ve ahvalimin.. Kapılar bir yere açılmıyor.. vecd uzakta kaldı.. Halim sana ayan.. haykırır son demimde alem.. ve beklenen seda.. Kanat seslerini Duyuyor musun ?! El cevap : ? ! … ''Alıntı''
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 5 | 184 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2356 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 168 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 205 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 202 | 16 Mart 2024 15:39 |
28 Mayıs 2012, 15:43 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bir müjde gizli bulunamayan halimde... Bir damla cama vuruyor. Cam ağlıyor. Damla gözlerini açamadan hüznüyle bütün acımışlıklarını çize çize ölüyor. Cam ağlıyor. Ben ağlıyorum.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
28 Mayıs 2012, 23:18 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Bir müjde gizli bulunamayan halimde... Bir dem ki Huzura ermek Bir dem ki dertlerin yok olması Bir dem ki aşığın maşuğuna kavuşması Vuslatı Mevlam istedimki bu sayfayı sana olan özlemimi dindirebilecek bir hatırlatıcı yapayım istedim ki dağılan halimi toparlayabileyim istedim ki sana sevgimi dem dem gelip anlatabileyim hasbihal edebileyim …. Senin aşkın öyle bir iksir ki Mevlam geldiği anda yürekte ne sızı ne hüzün bırakıyor…. Şiddetli bir kış geçiren yeryüzü nasıl ki ilkbahar neşvünemasıyla dirilirse senin aşkında bela ile yoğrulan, kışa dönen gönülleri bahar gülleri ile dolduruyor… Sarmaşık gülleri sarıyor tüm benliğimizi öyle bir sarıyor ki benliğimiz senin aşkında yok oluyor eriyor…. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |