|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mahru,Açılış Tarihi: 22 Şubat 2013 (16:51), Konuya Son Cevap : 01 Şubat 2024 (10:03). Konuya 106 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:91 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Ezan sesiydi ruhumu inceden saran Sonu gelen umutlarımı, hayallerimi Mazinin derinlerinden çekip çıkardım Allayıp pulladım içine dualar sardım Niyetlerimi Rabbime emanet edip Umutlarımı O'na havale ettim Rabbim Sen kulunu bilirsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:92 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Önce ben beğeneyim ![]() Üyeler sıraya girsin.)))
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:93 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:94 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Saol ![]() Arada oluyor böle ![]() Seviyorum şiirsel ifadeleri belki ondan ilgimi çekti bu konu. Beyenmenize mutlu oldum. Arada yaparım böyle. Tokken yanlız ![]() Mihrinaz abla kurban gitti ![]() Ona faydam olmadı ![]() Onu da su damlası halletti sağolsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:95 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() m edineweb ana yurdu i stemez başka forumu h ayır anlamış değilim bu ısrarı r azıyız senden başkanım i steme burdan ayrılmayı n eden iftara çağirmazsın a çın halinden anlamazsın z orla akroştiş yazdırırsın ![]() Failatun failatun mefulun ![]() ![]() Kartal buralardan esip geçmiş ve beni duman etmiş😂 Sen rahat edemezsin karalarsın adımıza özel ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:96 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Ben buraları unutmuşuuuummm harika olmuş gençler ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:97 |
03 Şubat 2018 | ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma şuan bişey gelmedi ![]() ![]() Duşünim biraz. Abla seni biz tanıdık sen tanimiyon ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:98 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Muhsin hocaya yazılmalı ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:99 |
Medineweb Editörü Durumu: ![]() Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | ![]()
Adım geçmiş yeni gördüm, konu çok eskiymiş,, konuyu başlatan bayağı olmuş gelmeyeli,, Olur alırız nikimize akrostiş bii şiircik🙃🙃
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:100 |
03 Şubat 2018 | ![]() Medineweb diğer adı Uğramaz çokcası ![]() Herkes onu sever sayar Sinirlenirse siteden atar ![]() İyisimi kızdırma yayım abimi Neyime güvenimki ![]() Her işi hayır Olsun Cevabı kısa ve Anlaşılır olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sıramı sandım ![]() ![]() Başkanım istek var gel ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kuruyemişin Gücü Adına | Mihrinaz | Spor/ | 0 | 08 Ocak 2022 14:47 |
Başkası Adına Tavaf Yapılabilir mi? | FECR | Hacc-Umre-Kurban | 2 | 18 Ağustos 2018 23:44 |
DoStLuk Adına ßir Yazı / CaN DundaR | ilahiyatçı 1 | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 0 | 20 Şubat 2014 10:12 |
Sözde din adına, Peygamber ve Ehl-i Beyt düşmanlığı.. | Matemkar | Videolar/Slaytlar | 2 | 11 Ekim 2013 03:35 |
Mutluluk adına herşey | suhtem | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 1 | 30 Mart 2013 17:25 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|