|
Konu Kimliği: Konu Sahibi sessiz23,Açılış Tarihi: 10 Nisan 2008 (20:31), Konuya Son Cevap : 11 Nisan 2008 (00:02). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Nisan 2008, 20:31 | Mesaj No:1 |
Sevgili Peygamberim.. Sevgili Peygamberim.. Sevgili Peygamberim Allah’ın sevgilisi Çok büyüktür rütbesi Her güzellik Ondadır Muhabbeti candadır Âşıktır ümmetine Gücümüz yok methine O güzeller güzeli Canımızdan ileri Derde deva sözleri Hep düşünür bizleri Rabbimizin habibi Kalbimizin tabibi Hulki azim sahibi Bulunmaz Onun gibi Kurtuluş için tek yol Ona layık ümmet ol İşini ona uydur Deme sakın bu zordur Nefsini çek aradan Yardım eder Yaradan Korkuyorsan Allah’tan Uzak dur her günahtan | |
Konu Sahibi sessiz23 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
11 Ayın Sultanı ramazan | Oruç-Ramazan | sessiz23 | 0 | 2052 | 22 Ağustos 2009 23:40 |
Etkili Öğretmenlik Eğitimi | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 1 | 2521 | 27 Nisan 2009 01:29 |
Çocuğun Gelişim Çağları | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 2290 | 27 Nisan 2009 01:25 |
Çocuk eğitimi-Duygusal Gelişim | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 2094 | 27 Nisan 2009 01:21 |
Çocuğu Tanımanın Eğitimdeki Yeri ve Önemi | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 1969 | 27 Nisan 2009 01:18 |
10 Nisan 2008, 20:38 | Mesaj No:2 |
Cvp: selamun aleykum İki cihanın gülü Bağımıza giresin Baştanbaşa güldür gül Muradına eresin Çiçekler hep güldür gül Kurusu gül, yaşı gül Toprağı gül, taşı gül Ayağı gül, başı gül Bostanımız güldür gül Bahçede gül dalı var Kovanda gül balı var Beyazı var alı var Koklanılan güldür gül Sevenler gül gönderir Gözünden yaş indirir Stresi gül dindirir İlaçlar güldür gül Kokar gül tutan eller Dikensizdir bu güller Ne derse desin eller Bize gelen güldür gül Gülü nazik tutarlar Sevenler gül atarlar Gül alıp gül satarlar Yerler gökler güldür gül Açılır gonca güller Gül kokar tutan eller Salevat söyler diller Resul teri güldür gül Çiçeğe övgü neden Bu aşk değil çiçekten Koku gelir Resulden İki cihan güldür gül | |
10 Nisan 2008, 20:43 | Mesaj No:3 |
Cvp: selamun aleykum Efendimiz doğduğu gün Putlar devrildi yüz üstü Efendimiz doğduğu gün Yıkıldı tağutun büstü Efendimiz doğduğu gün Hemen secdeye eğildi Ben Peygamberim dedi Sünnet edilmiş görüldü Efendimiz doğduğu gün Kâinat nur ile doldu Şeytanlar sararıp soldu Çok garip olaylar oldu Efendimiz doğduğu gün Kurumuştu Save gölü Bin yıl yanan ateş söndü Kâfirler şaşkına döndü Efendimiz doğduğu gün Büyücüler âciz kaldı, Sihrini yapamaz oldu Kisra’nın köşkü yıkıldı Efendimiz doğduğu gün | |
10 Nisan 2008, 20:46 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: selamun aleykum
çok güzel şiirler kardeşim..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
10 Nisan 2008, 21:51 | Mesaj No:5 |
Cvp: selamun aleykum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ya Rasulullah sana hasret degil. Hasrete hasret kaldim. Seni özlemeyi özledim. Onun icin göz yasi dökmeyi özledim. Bu hayat, bu serüven, bu macera, bu cizgi ne zamana kadar bu sekil gidecek. Senin benim yanimda olmani istedim. Hayatim boyunca Senin benim aklimda, gönlümde, dilimde, hareketlerimde, hücrelerimden cikmamani isterdim. Hayatimin her aninda senin iznde olmani isterdim. "Isterdim" ile kaliyor. Bizi hep gördügünü biliyorum. Ya Rasulullah gördükcede hep agladigini hissediyorum. Bu hasret ne zamana kadar sürecegini bilmiyorum. Basiretim acik olsada seni görebilsem sana hasret kalmiyacagimi biliyorum. Senin hayatini kendi hayatima gecirdigim takdirde, hasret kalmiyacaginida biliyrum. Ya Rasulullah benim yanimada ugrayacaksin. degil mi? Ümidimi yitirmedim. Sadece biraz bana kivilcim lazim. Belki senin hasretini istemeyi gücüm yetmiyeceginiden korkuyorum!!! Seni görebilsem diye bazen düsünüyorumda, fakat ben daha kardesimin izdirabini göremiyorumki. Onun ne gibi acilarinin korkuyorum. Bunca zaman göz yaslarinin pinarlarinin dinmedigini biliyorum ve halen dinmediginide biliyorum. Evet seni istemekten oldugunu göremiyorum. Burasi öyle bir yerki herkes kendi kösesine cekilmis ve beni kurtar diye haykiriyor. Senin o pinarlarin aktikca bizim bu hayatimisda Rabbimde merhamet ediyor. Az bir süre kaldigini biliyorum. Ya Habib, senin o nur yüzünü nasil kiyiyiroum? Sen benim icin göz yasini akitma Iraktaki, Filistindeki, Cecenistandaki yani bütün müslüman ülkelerindeki bacilarima, bebeklerime, mücahitlerime o pinarlarini akit ki, rabbim onlara sabirlarini artirsin. Sira bana gelecek! Ya sevgili sana Hasret özledim! Bu aski tasiyacak gücü ver! Su icimdeki firtinalari birtek senin hasretin dindirecegini, bildigim halde o hasreti istemekte zorluk cekiyorum YA RASULULLAH SANA HASRETIM11[ | |
11 Nisan 2008, 00:02 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 1032 Üyelik T.:
23 Mart 2008 | Cvp: Sevgili Peygamberim..
Cennetin çiçekleri Senin kokunu taşır, Benzemeye çalışır, beyazlıkta kar Sana Güneş güzel yüzünden parlaklık aldı ey Gül, Acep hayran olmadan, hangi göz bakar Sana? Aşkının esiridir, ne çöl, ne de da tanır; Bu sevdalı gönüller, su gibi akar Sana! Varlık bahçesi Senin nurundan yaratıldı, Hep medyun, hep minnettar, her can, her nigâr Sana! Tebessümün ayların; zührenin sevincidir, Nice hasret çekmede, bu bülbül-i zâr Sana! Güllerin efendisi olmak kolay de ildir, Gıpta etmede ey Gül, binlerce gül-zâr Sana! Yusuf, Senin dalında çiy tanesidir sanki, Dîvâne kesilir göz etse, bir nazar Sana! Ey Gül, ey Gonca-i Nûr, meftun yaprak, hâr sana. Sensin gönüller Mâhı, bu yaz, bu bahar Sana Mûcize saltanatın taşları ayna yapar, Her ırmak ve her deniz, her leyl-ü nehar Sana Gül Efendim; Sonsuz selam, sonsuz salat, sonsuz muhabbet, ve sonsuz ihtiram sana. Canların cananı, güllerin gülistanı. Sonsuzluk aşkımın nur-u ummanı, gönül dünyamın mihveri. Hayat eksenimin odağı, en mühim nokta-i nazarım. Her halükarda başvuru kaynağım, rehberi furkanım. Yegane sığınağım, barınağım ve limanım, (sav) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |