|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 10 Aralık 2013 (14:59), Konuya Son Cevap : 03 Mayıs 2018 (22:13). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Özlediğim sevgiliye /medineweb ![]() Yüreğimi..,En Derinliğini Tarifsiz Bir Acı Bir Sızı SaRaR.. Suskun Kalınca,Adını Anmayınca KanaR Dudaklarım.. Yokluğunda İçimin En İç Yanı YaNaR Ah YaNaR.. Sevdanla Beslenen Yüreğime..Çöker Vicdansız Yalnızlığım.. ![]() Hasretin Boynuma Kanlı Bir Urgan Olur.. Sürükler Beni Acımasızca Girdabına Kederlerin YaR.. Damarları Çekilir Ömrümün,Umutlarım Usulca Boğulur.. Sensizlik SimSiyah Bir Gölge Olur..Süzülür İçime..Ruhum KaNaR.. ![]() Karanlık Kahrını Akıtır Damarlarıma..Akar İnsafsızca Hüznün Vefasızlığı Kuşattı Yüreğimi..Yorgun Düştüm YaR.. Tükendim..Kalmadı Takatim daha Fazla bu Ayrılığa.. Hıçkırığımda Boğulur oldu Nefeslerim..Zaman İçimde YaNaR.. ![]() AnlayaBilir mi Karanlık Beni? Bir Mum Işığının Aydınlığında.. SaklayaBilirmi GözYaşlarımı,Umutlarımın Tükenmişliğini..Gece.. Şimdi DarAğacına Çekilmiş Mutluluğumun Adına.. İçime Hüzünleri İşliyorum Nakış Nakış Son Bir Defa... ![]() En Sevdiğim! ! Diner mi? Vuslatımıza dek Hasretin Acısı.. Rüzgar Okşar mı? Yeniden Sana Yanan,Senle Atan Kalbimi.. İçimde Ne Suskunluk Var Nede Çığlık..ama Nedir Bu Sızı.. Bak Efendim! ! En Parlak Yıldızınla Paylaşıyorum..Özümde Barındırdığım Matemlerimi.. Vuslata dek.. ![]() Biliyorum..EFENDİM.. Bir Gün Mutlaka Vuslatı Yaşayacak..Sana Aşık Şu RUHUM da.. O Gün O Nur Ellerinden Öpeceğim..Yüceler Yücesi Rahmanın Adıyla.. "ALINTI"
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 348 | 01 Kasım 2024 20:21 |
![]() | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 3793 | 16 Nisan 2024 23:11 |
![]() | Salatalar | su damlası | 0 | 205 | 17 Mart 2024 18:01 |
![]() | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 258 | 17 Mart 2024 17:56 |
![]() | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 243 | 16 Mart 2024 15:39 |
![]() | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() çok güzel....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 | ![]()
Yüreğimin bağı çözülmesin Rabbim ! Ebu Zer yalnızlığıyla, Aşkın Gönlümde Kalsın !..
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
En Sevgiliye/Ali Parlak | Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | 20 | 01 Nisan 2019 12:54 |
İhtiyaç gurbet, dua vuslattır en sevgiliye! | EyMeN&TaLhA | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 19 Mart 2015 10:17 |
Sevgiliye Adanmak... | İslaminesil | Muhtelif Konular | 0 | 30 Nisan 2014 19:20 |
Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? | Esadullah | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 41 | 16 Nisan 2014 20:19 |
Özlediğim | Aysima | Şiirler ve Şairler | 3 | 19 Aralık 2008 19:31 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|