|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ayna,Açılış Tarihi: 19 Nisan 2008 (01:35), Konuya Son Cevap : 01Haziran 2021 (01:30). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Nisan 2008, 01:35 | Mesaj No:1 |
GiDiYoRuM ..!!! GiDiYoRuM ..!!! teLafisi yok bazı şeylerin tekrarı yok. yaşadığım ve yaşlandığımın telafisi yok. işte sadece bu yüzden vazgeçiyorum sevemediğim. bir film sahnesi ya da bir melodi gibi geri sarması yok. hep yanıtı yasaklanmış sorular sordular o masal ülkesinin kapılarını zorladılar! gitmek; ne demek acaba farklı lügatlarda. benim gidişim, beceremeyişim sevemediğim. peki niye sana yazıyorum böyle umarsız, böyle çare arar gibi, böyle yitik... bir yerlerde aradığım sen misin yoksa? lakin beceremiyorum! yok ya, sanmam... eğer öyle olsaydı, sen de seni aradığımı görür ve karşıma çıkardın... bu sefer kararlıyım, gidiyorum sevemediğim! artık arkamdan istediğin laneti oku... sevemedim, beceremedim çünkü seni sevmeyi... peki sen, az da olsa özledin mi beni. yokluğumun yerine, yenilerini koydun mu odalarına yüreğinin. tabiki evet! ne borcun vardı ki bana... gidiyorum sevemediğim. yüreğim buruk, gözlerim donuk, çareler, çaresizliklere yenik. sevemediğim hayat; gidiyorum! | |
Konu Sahibi ayna 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
[ Efendim ] | Hz.Muhammed(s.a.v) | Huzurİslam | 2 | 1646 | 09 Mayıs 2008 00:06 |
GiDiYoRuM ..!!! | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 2 | 1461 | 19 Nisan 2008 01:35 |
[ Duha ] | Kur'ân-ı Kerim Genel | ayna | 2 | 1846 | 12 Nisan 2008 18:49 |
01Haziran 2021, 01:30 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
》Kaybedilmiş hiç bir 》anın, Yedeği yoktur!... İğde kokusuna tutunmuş 》gidiyorum, 》Haziran’a yakın, 》Mayıs’ın bilmem kaçı?... ——Mustafa Kutlu——
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |