|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 21 Mart 2014 (21:42), Konuya Son Cevap : 28Haziran 2016 (00:25). Konuya 39 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Mart 2014, 21:42 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Çilehanem Çilehanem Ve yine insanlar Aç,Açıkta.. Bir yandan ardı arkası kesilmeyen israflar diğer ötede çöpe atılan begenilmeyen yiyecekler... Ebuzeri gifarinin bir sözü ürkütür beni açlıkta oldugu halde isyan etmeyene şaşarım.. Ve yine insanlaR Aç Açıkta... Hz.Huseyin gelir aklımıza medinede her gece gizlice fakir fukaraların kapılarını bıraktıgı yiyecekler..ne zaman ki Hz.Huseyin şehid edildi fukaralar bildilerk...i yiyecekleri bırakan Hz.Huseyindi.... Ve yine insanlaR Aç Açıkta... Dİyarbakırdaki seyyar satıcı gelir aklımıza Hani; ramazan ayında evine yiyecek götüremiyen ,eşine ne yaptın sorusuna evde bişi yokki yapayım diyen Amedli baba gelir aklımıza.. Hani; iftarlıydı ezan okunmak üzeridi cocukların yiyecek götüremeyen baba ve cocukların başını oksar diğer odaya gidip intahar eden Amedli baba... Ve yine insanlat Aç Açıkta...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konu Sahibi İslaminesil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Babadan Evlada Cevap. | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 7329 | 13 Kasım 2017 21:19 |
Asrın Kerbelasi Filistin.. | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 3 | 1808 | 13 Kasım 2017 18:55 |
Dūşlerim... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1738 | 12 Kasım 2017 07:51 |
Mynmar ve Biten Muslumanligimiz... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1580 | 16 Eylül 2017 22:06 |
Veyl Olsun... | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 1731 | 16 Eylül 2017 22:04 |
23 Mart 2014, 20:53 | Mesaj No:2 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem Bir Avuç Toprak misali Avuçlarında Rüzgaralara savrulmaktayım Kalbim dargın yüreğim yorgum dilim dilsiz haldeyim Dilimin dönmediği sözleri yüreğimdeki fırtınaları içimdeki yangınnları gecenin sessizliği ile söndürüyorum güz rüzgarları olmadım ben afganın dağlarında bir yanı dağ bir yanı çöl oldum ... herseyden öte dert oldum keder oldum lal oldum Sevgine yanan aşık oldum.. Çalıyor gece sessliğinde kapımız dövüyor tokmakla camlarımızı haydi diyor mizgin haydi diyor kalk wakit kalkma vakti vakit rabbe nida vakti ey bulutları rüzgaralara gebe kılan tohumları serpilmeye amede buyuran kurak topraklarda serp beni yesert beni.. yoktur halım takatım daraldım yandım rüzgarınla savruldum yoktur senden gayrı tutunacagım dalım Dostluklar yalan oldu kardeşlikler dolan Bir Halimem var oda rüzgarın bekler mizgin
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
04 Nisan 2014, 18:04 | Mesaj No:3 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem söylemek isteyipte susduklarıma ,söyleyemediklerime , Duamdaki sessiz haykırışlarımla bir özlem alır götürür medine sokaklarına kerbelaya tekir bölgesine Milletim kavmim bir hiç peşinde Uzatmak istiyom ellerimi uzatamıyorum, prangalar vurulmuş gibi ayakalrıma adımlarım yersiz takatsız bitgin haldeyim Rabbim hayırlara cıkar her halimiziniyazımdır Şafakların sahibi...erkam
04 Nisan 2014, 18:05 | Mesaj No:4 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem
dünden gelen bir acı ile kavrulmaktayım, içimdeki sancı değil bir günlük asırlardan gelir, ne zaman Akınca ehlibeyt kanı, İçimizde kıyametler vuku buldu.. Kardeşliğimizin bağları cok hafif kalmış meger, Esen bir lodos rüzgarı gibi savrulduk, Dağılınça ümmeti MUHAMMED. Etrafımıza azı dişli Çakalar üşüştü... 19.04.2011
04 Nisan 2014, 18:06 | Mesaj No:5 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem Bir firak eyledim canımdan seni, Cananıma demler vurup yüreğime dağladım seni, Ardı arkası kesilmeyen musibetlerde; Başımı egip kalbime döndüm, Adımlarım hep takıldı patikalarda Dertlerimle yara alan yalın ayaklar tuz basdım yarama acısına mı yanayım canandan gecen canamı yanayım Ey wuslatım cananım can yoldasım, ne zamanaki sensiz gecti bir saniye ömrüm hep hüsranda ziyanda sanki Sen Rabbim unutdurma kendini benden....erkam
04 Nisan 2014, 18:19 | Mesaj No:6 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem Son bahar günleri yitirdiği kaybetdiği yeşilliğin endamında dert yanar Ölümlerini aşamadıgı Güllern acısıyla demlenir yaz günlerini hatırlar çiçeklerin kokusunu bülbüllerin narin zikrleri ile tesbihlerine nida ediyor acılmış serpiyor polenlerini arılara alın diyor ve bizler ardımızdan gidenleri yat ediyoz onlarki bize birer pınardı denize vardıran onlardi cömertlikleri ile yoldas sevdaları ile birer aşık dı ve ALLAHu ekber nidanları ile keferelere birer korkuydular. onlar sapa saglam imanları ile dostdugru amelleri ile ölüme bile kafa tutuyorlardı, ölmek biliyorlardı yok olmadıgını ve onlar Rabblerine söz vermiş yiğit cengaverleri idiler... Satırlara gebe kalmıs değildi hayatları, Onlar yaşantılarını yol actırdıkları pınarlara serptiler ve bugün onları yat ediyoruz bıraktıkları yolda Halen gemimizi sürdürüyoz.. Ey Doğunun bagrında kopan Ümmetin felahına can veren fidanlar güzelsoylar Sizler kokuşmuş çöplükte yazın sıcaklıındaki kokuları gideren Güller oldunuz We Halen topraklarımızda islam,sizin actıgınız geniş ufukta ,yol almakta zalimleri ve hainlere birer siper olmakta Müslümanlara,, sizleri unutmadık unutmayacazda.. Erkam EROGLU 06.06.2012
12 Nisan 2014, 16:46 | Mesaj No:7 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem Göz odur ki, hakkı göre, Yol odur ki, hakka vara…” demiş Yunus Emre
28 Nisan 2014, 20:56 | Mesaj No:8 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem Aşk odurki sonu görülmeyen yolları gözü kapalı gitmektir.Aşık odur ki geriye dönmeden ,ardın sıra dur demeden dağları sevdası uğrana candan geçmedir..eRkam
04 Mayıs 2014, 20:35 | Mesaj No:9 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem Kardeşlerimizin acısını hissedemiyorsak eğer, neye yarar insanlığımız?
12 Temmuz 2014, 02:02 | Mesaj No:10 |
20 Mart 2014 | Cevap: Çilehanem
insanlıkdan dem vuranların nedense yaptıkları hep hayvansıdır...