|
Konu Kimliği: Konu Sahibi gün ışığı,Açılış Tarihi: 20 Nisan 2014 (14:17), Konuya Son Cevap : 20 Nisan 2014 (14:20). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Nisan 2014, 14:17 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | Mescidi-i Aksa Mescidi-i Aksa Mescid-i Aksa’yı gördüm düşümde Bir çocuk gibiydi ve ağlıyordu Varıp eşiğine alnını koydum Sanki bir yer altı nehr çağlıyordu Gözlerim yollarda bekler dururum Nerde kardeşlerim diyordu bir ses İlk Kıblesi benim ulu Nebi’nin Unuttu mu bunu acaba herkes Burak dolanırdı yörelerimde Mi’raca yol veren hız üssü idim Bellidir kutsallığım şehir ismimden Her yana nur saçan bir kürsü idim Hani o günler ki binlerce mü’min Tek yürek halinde bana koşardı Hemşehrim nebi’ler yüzü hürmetine Cevaba erişen dualar vardı Şimdi kimsecikler varmaz yanıma Mü’minde yoksunum tek ve tenhayım Rüzgarlar silemez gözyaşlarımı Çöllerde kayıp bir yetim vâhayım Mescid-i Aksa’yı görüm düşümde Götür müslümana selam diyordu Dayanamıyorum bu ayrılığa Kucaklasın beni İslâm diyordu Mehmet Akif İnan
__________________ 💛💙 |
Konu Sahibi gün ışığı 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yalnızım! | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | gün ışığı | 10 | 3316 | 04 Nisan 2020 20:24 |
İrmik helvası | Tatlılar | gün ışığı | 2 | 901 | 09 Ocak 2020 23:13 |
Medineweb hangi sporları yapar ya da hangilerini... | Forum Oyunları | Mihrinaz | 5 | 988 | 09 Ocak 2020 20:17 |
Haftanın üyeliği hakkında... | Hafta'nın Misafiri | gün ışığı | 10 | 3833 | 14 Aralık 2019 19:42 |
Ben geldim | Taziye-İlan-Selamlaşma | gün ışığı | 2 | 988 | 20 Ağustos 2019 14:42 |
20 Nisan 2014, 14:19 | Mesaj No:2 |
18 Eylül 2012 | Cevap: Mescidi-i Aksa
Tek Yol İslâm Bu avaz küfre, küffara Hak yol İslâm, tek yol İslâm İlandır şirke, inkâra Hak yol İslâm, tek yol İslâm İkrarım gürleşir seste Var oldukça can kafeste İlk nefeste, son nefeste Hak yol İslâm, tek yol İslâm Şehadeti yerin, göğün Hûşu içinde beş öğün Âdem’den bugüne değin Hak yol İslâm, tek yol İslâm İsa, Musa ve Davut der Hep Kur’an’ı tasdik eyler İncil, Zebur, Tevrat söyler: Hak yol İslâm, tek yol İslâm Batıl batsın yer dibine Baş tutsun hakikat yine Haykırmalı dört bir yöne Hak yol İslâm, tek yol İslâm Nur nesliyiz, kalpte iman Gerçek mümin, tam Müslüman Evvel zaman, ahir zaman Hak yol İslâm, tek yol İslâm Kenan Çarboğa
__________________ 💛💙 |
20 Nisan 2014, 14:20 | Mesaj No:3 |
18 Eylül 2012 | Cevap: Mescidi-i Aksa
İslâm Güzel Ahlâktır Böyle demiş Resulüm: “İslâm, güzel ahlâktır” Ben O’na uymuş kulum İslâm, güzel ahlâktır Alnımdan akar terim Çalışır, helal yerim Hep doğruyu söylerim İslâm, güzel ahlâktır Hak yaratmış onları Bitkiyi, hayvanları Sevdim cümle canları İslâm, güzel ahlâktır Kimsesize, yoksula Garip, yetime, dula Müslüman cömert ola İslâm, güzel ahlâktır Ah edip dövünemem Malımla övünemem Düşküne sevinemem İslâm, güzel ahlâktır Sevgi, saygı, adalet Halis amel, has niyet Yaşa, yaşat, beyan et İslâm, güzel ahlâktır Kenan Çarboğa
__________________ 💛💙 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |