|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Beytül Ahzan,Açılış Tarihi: 12 Temmuz 2014 (18:16), Konuya Son Cevap : 12 Temmuz 2014 (18:16). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Temmuz 2014, 18:16 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Biz Yaralansak da Yaralamazdık, Unutma! Biz Yaralansak da Yaralamazdık, Unutma! (Kalbi ile kendisi arasında kapanmaz uçurumlarla boğulanlara... İnsanın dostluğuna... Kendine olan o biricik dostluğuna... ) ... .. . Seni hep giderken hatırlıyorum, dağ(ılan)lara... . . . . Madem öyle! Bodrum katlarda bir cehennem tuttum kendime. Bir yatak ve duvar arasında seccade... Ekmek kırıntılarına dek dağılmak bir hasırın üstünde Ki! kalbin atıyor; göğüslerimde. Dönmeyecek misin? Biz seninle bir şeyi değişmiştik, bilmezler onlar. Bedenimi verdim sana, sen de saçlarını bana... Hayallerimi verdim sana, sen de yıllarını bana... Değiştik biz, bir birimizle... Şimdi senle giden ben, benle kalan sene bak! Geri dön; değişelim Değiştim ben! Değiştim anlıyor musun? Yaşamak istiyorum. Kedileri anlıyorum, kuşları mesela. Ne anlıyorsun diye sorarsan, herkes kendi macerasında! Bir rahim gibiyim işte defalarca doğurmuşçasına... Çocuklardan bir kaleye girdim, selin yedi kat altına... Geri dön değişmemiz lazım. Sende ki beni alacağım senden Bende ki seni sana verip... Oralarda bir dünya kuramayız! Kana biat etme! Biz kardeştik unuttun mu? "Belki acır" diye demezdik yaramızı Biz yârdık, henüz yarılmamıştık! Biz yaralansak da yaralamazdık, unutma! Haydi söyle: ....Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr Kolay olmayacaktı. Bize söylemişlerdi, hatırla! " Biriniz yükselecek. Diğeri alçalacak! Girerseniz o sokaklara..." Ne sen yükseldin ne ben alçaldım! Ama Çözdüm bilmeceyi, geri dön! Onların hepsi yalancı. Oraların hiç bir sokağı çıkmaz! Elinde patlar, yalan olur. Geri dön! Dünyasını yemiş, ters dönmüş alayı... Hepsi kendine kovalıyor, ne olur; anla bunu artık, ağla... "Sen benim uyaranım, hatırlatanım, farkedenim, çırpınanımsın. Dediğin gibidir. Doğrudur. Haklısın" de bana... Hayatın neyle geçti? Biliyorlar mı? Vicdanlı olmaya ve oldurtmaya çalışarak Yüklerin sızısı Yüreklerin sızıntısı... İşte böyle... Şimdi sen, nasıl öyle edersin; de bana? Şeytanını nasıl dinlersin? Bize ruhundan bir ruh üfleyenin mabedindesin, unutma! Bırak o putları ne olur! Bırak kavgayı... Bırak onların olsun, bizim bir kemikle başlayan tarihimiz yok, unutma! Biz bir şeye inanırız! Yetmez! Güzel şeylere inanırız. O da yetmez! Güzel misin? İnandığın gibi misin? Onu söyle bana! Değilsin işte... Kızma kendine... Güzellikler dile hepimize.. Kayıpkentli 10 Ekim 2013 Perşembe 03:43:23
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
Konu Sahibi Beytül Ahzan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
"Sevdasını Satanları Vurmak istiyorum tâ... | Gönülden Dökülen Nağmeler | Beytül Ahzan | 0 | 1798 | 15 Şubat 2015 01:40 |
".. Bulutların Ağladığı Mevsimdeyim .." | İlahiler/Ezgiler | Mihrinaz | 2 | 1933 | 11 Şubat 2015 01:46 |
" S u s m a k .." | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 3 | 2088 | 09 Şubat 2015 21:02 |
"A l d a n d ı .." | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | İslaminesil | 3 | 2091 | 23 Ocak 2015 21:23 |
"O k u .." | Bilgi Dağarcığı | ali70 | 2 | 2244 | 10 Ocak 2015 15:57 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |